![]() |
Kas del ringtonu, tai priskyrineti kazkoki mp3 kaip ringtona, mano nuomone yra nesamoninga,nes dauguma dainu turi izanga, ir kol ji groja,tai dazniausiai net nesigirdi, kad skambina kazkas. O jei google paieskai iphone ringtones, primeta milijonus dainu, kur jau buna iskirpta butent tos 30s, kuras ir norisi uzsidet, kaip ringtona, o ne 1.5 min izanga. Tai jei manes paklaustu, ar tau patogiau atsisiusti norimos dainos ringtona nemokamai, ar imt mp3, ji karpyt, tada kaip i flasha nukopijuot, tai sakyciau, kad karpyt tikrai tingiu.
Kas del filmu, tai is vienos puses nervina, kad juos reikia konvertuot, bet man filmai telefone reikalingi tik vaziuojant atostogu i siltus krastus. Tai i I phona 16gb sutilpo sezonas mano ziureto serialo ~21-22 serijos ir 5 paprasti filmai ( ir viskas uzeme apie 9-10GB, liko muzikai, foto ir navi). Tai o jei pradet kelt tuos filmus tokiu formatu, kokie jie yra, tai ten ir 64GB korteles i androida kazin ar uztektu. |
Citata:
P.S. Ir su filmais taip paciai, androide irgi galima susikonvertuoti i koki nori formata, kuris maziau uzimtu, bet gali ir nekonvertuoti. Velgi, laisve ;) As jau nekalbu apie galimybe keist ir modifikuoti ir perasyti pacia OS, naudoti custom Rom'us ir t.t. Atviras kodas. Bet sutinku, tam reikia jau daugiau ziniu. Bet velgi, niekas nevercia to daryti. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
Jo, kaip chrestomatiska - jei apple produktas neleidzia daryti kokios nors f-ijos, ka leidzia konkurentai, tai apple fanas sakys, kad jam to ir nereikia, kaip gerai apple pagalvojo :))
O as sakau, nesvarbu reikia ar nereikia, turi buti galimybe. Nes vienam reikia, kitam nereikia, treciam reikia dar kazko. |
Produktas leidzia daryt funkcija, tik visu pirma konvertavus video :)
Na siaip ar taip gi yra ir visokie vlc media player kurie valgo visus formatus. Tik nezinau ar ten ikelimas failo toks paprastas kaip androide |
Pasiėmiau vakar SGS2, nu fainas žaislas. Iki šiol su nokia5800xm buvau, tai man bet koks naujesnis paliktų įspūdį, bet samsungas tikrai turi tą "eye-poping display". Dydis man geras, rašyt greit priprasiu manau. Iškart užklijavau ekrano apsaugą tik nulupęs reklaminę plėvelę, tai jei gaučiau už jį kiek sakė Robis, išeitų iškeist į iPhone4. Noriu paklaust turinčių IP4 - ar turi apple kompą, ar sinchronizuojat ką nors? Man būtų patogu pvz darbų sąrašą susidaryt telefone, ir vakare grįžęs tą patį matai kompe (kur nors gmail ar šiaip appse kokiam) Nors dabar turbūt visi tą daro. Kažkaip protas liepia pasilikt sgs2, nes ten viską pagal save gali pasidaryt, bet IP4 gal kažką išlaužčiau daugiau, nes turiu macbooką? Dilema blyn.
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:47. |