![]() |
Citata:
|
Citata:
nee... galima placiau? :geda: |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
daug cia priraset del siurbliuko :seile:
airbagams isovus,jokia masina neuzsiveda,cia saugumo reikalais... MB sako,reikia keisti airbagus,airbagu kompa,tada variklio kompa supazindinti (ar kaip cia lietuviskai issireiskus) su nauju airbagu kompu,ir vuolia vaziuoji toliau... raktai negenda keiciant ju baterijas,kaiciant akumus reikia pradeti nuo minuso ir baigti minusu,nebent auto nauja kaip w211 w204 ir turi akumo management kompa,uzteks jai pajungist pakroveja tiesiogiai prie akumo minuso-sugadinsit kompa.... p.s. pamegink istraukti airbagu saugikli,istrinti klaidas,ir tada megink uzvesti...... sekmes.... |
Citata:
Jei as vietoj issauto airbag'o statysiu varza, ar man bereikes statyti airbago kompa? Ar cia tik mersams taip yra kad issovusi pagalve ir neuzsiveda? Daug masinu esu po avarijos (ne MB) uzvedes su issautais airbagais. Isigilinus i mano posta pastebejau kad klausimai du :D |
nesvabu ar golf ar fiesta,pagal eu istatymus,issovus pagalvem masina negali uzsivesti.bet jai pagalves issove pries menesi,kodel gi jos neuzvedus? :)
zinoma gali statyti varza,bet reikalui esant ji tikrai neisaus,ir kokio dydzio turi buti varza,net nenutuokiu,reiktu darbe pamatuoti... trampai apsviesiu kodel reikia keisti kompus... srs turi kompe + papildoma "G" jegos matuokli,jie sujungia du laidus esant apytiksliai 6G jegai,du kad netycia neissautu... teoriskai jie suveikia tik karta... praktiskai gali trenkti atgal kad rutuliukas atsoktu,arba perlituoti... p.s. nebandyk matuoti sveiko airbago varzos....... |
Citata:
|
Citata:
Liko tik susirasti elektrika zemaitijoj, kuris nusimanytu tuose reikaluose... |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:44. |