MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W220 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=232)
-   -   w220 s400 cdi pucia slangas (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=13433)

Tomskis 2013-11-09 13:38

del bmw, lexus sutikciau, bet kad audi patvari tai nzn nzn

Ffeibiss 2013-11-09 13:59

Citata:

Pradžioje rašė Vilius (Post 297309)
o kas jau ten W221 nepatikimo ? net amortiku niekas neturi lietuvoj, nes niekam ju nereikia :)

Dezes be isimties VISOS subyra, gal facelifte ta jau sutvarke, nesidomejau.
Sake elektronika lygiai taip pat genda kaip w220:/

Apple 2013-11-09 14:03

Is principo automobiliu gedimai tiesiogiai susije su automobilio stoviu. Jei srota nuperki tai ir byra, jei paimi normalu tai vqrgo nematai. Bet kadangi lietuviai perka kaina o ne daikta, tai taip i gaunasi, kad visi automobiliai probleminiai. As pvz savo e klase esu begalo patenkintas, jokiu rupesciu nekelia.

Hunter 2013-11-09 15:02

Nu va, ateina laikai kai w220 bus legendine masina :D po truputi matosi pozymiai :D tuoj prives pilnus skelbimus w221, dauguma meistreliu perpras w220 kaip buvo su w140 ir pasaku knyga nauja bus isleista :D
Geriausia masina yra ta, kurios neturime ir apie ja pasakoja legendas kaip ji negenda, tik pamirsta pamineti kiek remontavo, kaip sunku buvo daliu gaut arba isvis neimanoma be dylerio

Arturas 2013-11-09 15:48

Nebus legendinis tas W220. Jis visą gyvenimą ir liks gendančia nepatikima rūdijančia mašina, nes tokį vardą jau seniai užsitarnavo :)

maxmoto 2013-11-09 15:54

normalus tie w220 prisiperkat lavonu ir verkiat kad sudas ir t.t.
Lygiai taip pat kaip visi ir su tais 4.0cdi blogas blogas variklis nezinau tikrai nekeisciau 4.0cdi i 3.2cdi ar tuo labiau i benza dujas :)

Hunter 2013-11-09 17:01

Tai aisku kad nebus, tik idomu ar w221 ji aplenks pagal bobuciu pasakas :D

Markko 2013-11-09 17:30

Citata:

Pradžioje rašė Ffeibiss (Post 297304)
Is to paties kainu segmento, kalbant apie auksciausias klases, patikimesnes butu lexus, audi, porsche. Statistiskai vokietijoj gal mb ir lenkia audi, bet realiai, kiek pazistamu turi mb ir audi nuo 2000 iki +- 2008 metu, visi sako, kad prie mersu gyvenime negris, ypac turintys w221. Mano nuomone, tikrai patikimi mersai yra G, C, ir galbut naujieji E.
Edit: Tie patys bmw turbut net patikimesni, tik kaikurie modeliai su elektronika ligu turi

Na jei pazistami tokie kaip pirko is taves CL ir veliau iesko daliu is sroto arba galvoja kaip sutaupyti nors detale ne karve kainuoja tada tikiu..
Porsche gerai,,bet pripazink su jais nieks nedaro po 100 tuk i metus..
Perki nauja,,prasuki max 150 ir lauk..ir nebus bedu jokiu..o tai mes perkam nuo 300 ir verkslenam kaip viskas blogai :)

Ffeibiss 2013-11-09 18:04

Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 297352)
Na jei pazistami tokie kaip pirko is taves CL ir veliau iesko daliu is sroto arba galvoja kaip sutaupyti nors detale ne karve kainuoja tada tikiu..
Porsche gerai,,bet pripazink su jais nieks nedaro po 100 tuk i metus..
Perki nauja,,prasuki max 150 ir lauk..ir nebus bedu jokiu..o tai mes perkam nuo 300 ir verkslenam kaip viskas blogai :)

As ir kalbu apie gedimus iki 150k. Pazistami dalis keisdavo naujom. Dauguma w221 pirkti nauji. Jei masina istisai byra po 200k, as net nekaltinu gamintojo, jos ir sukurtos tiek laikyt.
Pasakysiu pvz apie savo cl. Kai pirkau, buvo apie 100-110k rida. Pardaviau su 145, ar 150.
Perkant reikejo perrinkti puse vaziuokles, nors ratai r17. Per ta laika keiciau langu ir sviesu blokus, taisiau garso stiprintuva, spidometra, keiciau abc pompa, vairo kolonele, visus dirzo guolius, vandens pompa, ivairiausius daviklius, 2 kartus reikejo perlituoti duru laidus, buvo trukus abc zarna. Kitos masinos, garantuoju, prie tokios ridos taip nebyretu. Turbur dar puses nepamenu. Masina mylejau ir priziurejau, man tie gedimai atrode normalus, perdaug nesiparinau. Pazistami ta pati sako, susirvarkai, masina ledine, pyst po menesio vel kazkas sugenda.
Dabartinis mano cayenne S nuvaziaves apie 98k. Pirkau kai buvo apie 90k. Prie sitos ridos reikejo tik pasikeisti pora vaziuokles daliu, kai ratai r20. Apie eksploatacines dalis kaip stabdziai, nesiplesiiu. Rida panasi kaip ex cl'o, bet problemu 1000 kartu maziau. Aisku, galima sakyt, kad mersas senas buvo, bet man vistiek nenormalu, ypac kai pasiskaitau cia foruma, kokiu daznumu genda mersai:/
Galbut jei buciau turejes koki paprastesni ar naujesni mersa, neskaityciau forumu, nebuciau susidares tokios nuomones

Hunter 2013-11-09 18:16

Citata:

Pradžioje rašė Ffeibiss (Post 297356)
As ir kalbu apie gedimus iki 150k. Pazistami dalis keisdavo naujom. Dauguma w221 pirkti nauji. Jei masina istisai byra po 200k, as net nekaltinu gamintojo, jos ir sukurtos tiek laikyt.
Pasakysiu pvz apie savo cl. Kai pirkau, buvo apie 100-110k rida. Pardaviau su 145, ar 150.
Perkant reikejo perrinkti puse vaziuokles, nors ratai r17. Per ta laika keiciau langu ir sviesu blokus, taisiau garso stiprintuva, spidometra, keiciau abc pompa, vairo kolonele, visus dirzo guolius, vandens pompa, ivairiausius daviklius, 2 kartus reikejo perlituoti duru laidus, buvo trukus abc zarna. Kitos masinos, garantuoju, prie tokios ridos taip nebyretu. Turbur dar puses nepamenu. Masina mylejau ir priziurejau, man tie gedimai atrode normalus, perdaug nesiparinau. Pazistami ta pati sako, susirvarkai, masina ledine, pyst po menesio vel kazkas sugenda.
Dabartinis mano cayenne S nuvaziaves apie 98k. Pirkau kai buvo apie 90k. Prie sitos ridos reikejo tik pasikeisti pora vaziuokles daliu, kai ratai r20. Apie eksploatacines dalis kaip stabdziai, nesiplesiiu. Rida panasi kaip ex cl'o, bet problemu 1000 kartu maziau. Aisku, galima sakyt, kad mersas senas buvo, bet man vistiek nenormalu, ypac kai pasiskaitau cia foruma, kokiu daznumu genda mersai:/
Galbut jei buciau turejes koki paprastesni ar naujesni mersa, neskaityciau forumu, nebuciau susidares tokios nuomones

Cia kurios kitos?
Nieko, cayenne gal kapitalini po ziemos kitos padarysi. Jau ne viena maciau toki

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:48.