Citata:
Pradžioje rašė Markko
(Post 297352)
Na jei pazistami tokie kaip pirko is taves CL ir veliau iesko daliu is sroto arba galvoja kaip sutaupyti nors detale ne karve kainuoja tada tikiu..
Porsche gerai,,bet pripazink su jais nieks nedaro po 100 tuk i metus..
Perki nauja,,prasuki max 150 ir lauk..ir nebus bedu jokiu..o tai mes perkam nuo 300 ir verkslenam kaip viskas blogai :)
|
As ir kalbu apie gedimus iki 150k. Pazistami dalis keisdavo naujom. Dauguma w221 pirkti nauji. Jei masina istisai byra po 200k, as net nekaltinu gamintojo, jos ir sukurtos tiek laikyt.
Pasakysiu pvz apie savo cl. Kai pirkau, buvo apie 100-110k rida. Pardaviau su 145, ar 150.
Perkant reikejo perrinkti puse vaziuokles, nors ratai r17. Per ta laika keiciau langu ir sviesu blokus, taisiau garso stiprintuva, spidometra, keiciau abc pompa, vairo kolonele, visus dirzo guolius, vandens pompa, ivairiausius daviklius, 2 kartus reikejo perlituoti duru laidus, buvo trukus abc zarna. Kitos masinos, garantuoju, prie tokios ridos taip nebyretu. Turbur dar puses nepamenu. Masina mylejau ir priziurejau, man tie gedimai atrode normalus, perdaug nesiparinau. Pazistami ta pati sako, susirvarkai, masina ledine, pyst po menesio vel kazkas sugenda.
Dabartinis mano cayenne S nuvaziaves apie 98k. Pirkau kai buvo apie 90k. Prie sitos ridos reikejo tik pasikeisti pora vaziuokles daliu, kai ratai r20. Apie eksploatacines dalis kaip stabdziai, nesiplesiiu. Rida panasi kaip ex cl'o, bet problemu 1000 kartu maziau. Aisku, galima sakyt, kad mersas senas buvo, bet man vistiek nenormalu, ypac kai pasiskaitau cia foruma, kokiu daznumu genda mersai:/
Galbut jei buciau turejes koki paprastesni ar naujesni mersa, neskaityciau forumu, nebuciau susidares tokios nuomones