![]() |
Citata:
Siaip girdejas,kad vaikinam lengviau atsikratyt priklausomybes zalingiem iprociam, o jau mergaitem kurkas sunkiau, bet nezinau kiek tame tiesos |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
o pas mus darbe kaip tik buvo uzejus mada ir visi vien po kito mete rukyt tai liko tik keletas rukanciu is pussimcio zmoniu.
|
Sunkiausia manau prisiverst, nusistatyt. Man tai ne pirmas metimas, tai suprantu kad su metais vis sunkiau susikaupt prisiverst. Šį kart žiauriai sunku buvo, o ruošiaus gal du metus, ir per atsiktinumą pavyko. (Ne galutinai, nes dar nesu tikras)
O labiausiai bijau ne pjenkių, (gal todėl kad jau senai retai prisigeriu, nors išgert aš mėgstu), o stresinių situacijų. Užtektu turbūt pamatyt darbe brigada su VMI pažimėjimais kaip iš kart pareitu pakelis. Ir ne todėl kad aš blogas geras, o todėl kad jie VMI :huh: |
as po keliu menesiu pajutau, jog geriau uzuodziu, daugiau skoniu jauciu, po kazkiek laiko pradejo salia rukanciu dumas dusinti, smirdeti, is to viso issivyste tokia maza neapykanta tai smarvei. :)
aisku per 1,5metu +30kg, dabar pradejo kristi, butent del mokslu egzaminu :) |
as ir kai meciau rukyt +25kg per pusmeti :D
|
Šito labiausiai ir bijau, man reiktu minus 20, ne plius. Na bet čia jau kita kova...
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:30. |