MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Elektronines cigaretes-gal kas naudojat? Pasidalinkit patirtimi (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=13818)

ViliusD 2014-01-11 19:51

Citata:

Pradžioje rašė aware (Post 308737)
MBD teisingai sako, sunkiausia buna tarp 2sav ir menesio, o po triju men kazkaip jau dzin(buvau pries gerus 3metus metes beveik metam laiko), o del noro mano drauge neruko jau ~5metus ir kaip sakydavo man rukant salia, jai ir po tu 3-4-5metu noredavosi ne ka maziau, negu tais laikais kai ruke :)

Nezinau, abu su drauge metem pries ~4 metus, daznai bunam tarp rukanciu zmoniu, bet nei as, nei ji net nepagalvojam apie tai... :roll: isskyrus tuos laikotarpius kur minejau auksciau :wave:
Siaip girdejas,kad vaikinam lengviau atsikratyt priklausomybes zalingiem iprociam, o jau mergaitem kurkas sunkiau, bet nezinau kiek tame tiesos

woodoooo 2014-01-11 20:05

Citata:

Pradžioje rašė ViliusD (Post 308747)
Nezinau, abu su drauge metem pries ~4 metus, daznai bunam tarp rukanciu zmoniu, bet nei as, nei ji net nepagalvojam apie tai... :roll: isskyrus tuos laikotarpius kur minejau auksciau :wave:
Siaip girdejas,kad vaikinam lengviau atsikratyt priklausomybes zalingiem iprociam, o jau mergaitem kurkas sunkiau, bet nezinau kiek tame tiesos

ai uzteks prie kompo sedet einu parukyt :D

aware 2014-01-11 20:14

Citata:

Pradžioje rašė ViliusD (Post 308747)

Na pas mane darbe toks kolektyvas, kad is beveik 30 zmoniu neruko 4, tai darbe atsisakyt cigaretes reikejo daug pastangu...

ViliusD 2014-01-11 20:21

Citata:

Pradžioje rašė aware (Post 308752)
Na pas mane darbe toks kolektyvas, kad is beveik 30 zmoniu neruko 4, tai darbe atsisakyt cigaretes reikejo daug pastangu...

Man kolegijoje tas pats buvo :) tai eidavau kartu, bet siaip pastovinedavau :blush: Man cia daugiau principo reikalas buvo mesti :2:

woodoooo 2014-01-11 20:42

o pas mus darbe kaip tik buvo uzejus mada ir visi vien po kito mete rukyt tai liko tik keletas rukanciu is pussimcio zmoniu.

Artunas 2014-01-11 22:06

Sunkiausia manau prisiverst, nusistatyt. Man tai ne pirmas metimas, tai suprantu kad su metais vis sunkiau susikaupt prisiverst. Šį kart žiauriai sunku buvo, o ruošiaus gal du metus, ir per atsiktinumą pavyko. (Ne galutinai, nes dar nesu tikras)

O labiausiai bijau ne pjenkių, (gal todėl kad jau senai retai prisigeriu, nors išgert aš mėgstu), o stresinių situacijų. Užtektu turbūt pamatyt darbe brigada su VMI pažimėjimais kaip iš kart pareitu pakelis. Ir ne todėl kad aš blogas geras, o todėl kad jie VMI :huh:

vampyras 2014-01-11 22:13

as po keliu menesiu pajutau, jog geriau uzuodziu, daugiau skoniu jauciu, po kazkiek laiko pradejo salia rukanciu dumas dusinti, smirdeti, is to viso issivyste tokia maza neapykanta tai smarvei. :)
aisku per 1,5metu +30kg, dabar pradejo kristi, butent del mokslu egzaminu :)

woodoooo 2014-01-11 22:27

as ir kai meciau rukyt +25kg per pusmeti :D

Artunas 2014-01-11 23:44

Šito labiausiai ir bijau, man reiktu minus 20, ne plius. Na bet čia jau kita kova...

vampyras 2014-01-11 23:51

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 308857)
Šito labiausiai ir bijau, man reiktu minus 20, ne plius. Na bet čia jau kita kova...

surasim viena jaigu neuzteks dvi dvidesitmetes, ir kilai dings ore :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:30.