![]() |
buna isimciu,bet...manau,didzioji to jaunimo dalis yra turtingu seimu palikuonys ir tiek:)kazkam sekasi gi gyvenime :D
|
Pas bet kuri is jusu butu turtingi tevai, gyventumet taip pat kaip jie gyvena:drug::isveik::isgert::alus::beer::daro:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Na tai žinot, butas nupirktas, automobilis, jau kiek atsimeta išlaidų? :) Kiti pusę gyvenimo dirba, paskolas atiduoda, o čia pagrindas kai yra, gali atsipūtęs veikt ką nori ;) Yra skirtumas, kur pradedi nuo nulio, o kur superka tėvai viską
|
Citata:
http://lyderis.eu/verslas/kodel-gyve...ejetukininkai/ |
Citata:
p.s. aisku masinos atsiranda kai tik isilaiko teises :) tai cia manau kiekvieno jaunuolio svajone :) |
Citata:
Nu turi pinigų, tai negi nepadėsi vaikams gyvenimo susikurt? Aš turėčiau litų, tai irgi vaikams ir butus ir mašinas pirkčiau, bet tai nereiškia, kad jie butų dykaduoniai ir gyventų iš mano kišenės. Keistas man jūsų mastymas. pinigų i kapus nenusineš niekas. Ar geriau tuos pinigus kaupti neaisku kam ir vaikus issiuti i koki bedrika naujininkuose nuomotis buta? |
Kiekvienas manau turėdamas galimybes nupirktu vaikam bent jau būstą. Aš ir pats dabar po truputi remontuoju savo seną butą kad atiduot vaikam. Tegu jis ir prastas, bet koks jiems turėtu būt kaifas turėt savo kampą neturint nė 20.
Tau nereikia nuomuotis, nebijai kad išvarys šeiminikas, pabėgs kambariokas ir pns. Nekalbant apie tai kad gali tvarkytis pagal save. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:33. |