![]() |
Citata:
|
lakuotas pavirsius iskarto patamses. vaizdas visai kitoks.
apie originalias gamyklu lakavimus nekalbu, kalbu is patirties kas atsitiks apipurskus laku poliruota aliumini |
As nelabai suvokiu kaip galima lakuoti negruntuota pavirsiu.. Gamyklose kogero lakuoja milteliniu budu.
|
kazkada, studentiskais laikais, prisiskaicius VW Scene, Golf+ ir kitu vokisku leidiniu su afigienom nuotraukom Golf mk2, uzejo ir man noras pargazinti tada turima Fire&Ice. Kadangi buvau prisiklauses pasaku apie aliuminio oksidacija, o finansines galimybes buvo labai limituotos ir taupumo sumetimais buvo priimtas sprendimas lakuoti nusveistus ratus. Zodziu tamsus mano ratai buvo ir visai ne tokie kaip europietiskuose zurnaluose :D
|
beje gamykliškai taip neblizga palangės kaip pvz nupoliruotos negamykliškai be lako. gamykliškai turi tokį pusiau matinį efektą.
|
Nes lakas toks kaip nepermatomas :)
|
kas ten per pasta ?
|
nu kazkiek bus tamsesnis bet tikrai ne juoda, turejau su laku ratu viskas ten normaliai blizga uztektinai, bet uztad nereik pastoviai su pasta zaisti, ratai turi tarnauti o ne zmogus ratams :D beto paziurekit foto ratu kur desiu ten nulakuota ir tikrai negamykliskai, kazkada buvo tvarkomi, tai blizga normaliai
|
6 Attachment(s)
Su atrestauruotais R18 RH ZW4, 5x112, ET59 Batukais :), palanges nepoliruotos, o tik nusveistos ir uzlakuotos. Gale rastafkes 3,5cm, priekis 3,0cm,
|
Šauniai atrodo :ploja:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:44. |