![]() |
TEMA GAIMA TRINTI.
|
kaina tai tikrai gera. jei ten nenuvažinėtas. nors porankis tai stipriai ištampytas. tegu vin atsiunčia ir pažiūrėsim kas ten pas jį gero.
|
TEMA GAIMA TRINTI.
|
po metų bus 12k eur eilinė kaina.
4matic nemanau, kad pakelia kainą. nes vieniems tai totalus minusas, o kitiems atvirščiai. jei tik kėbulą sutvarkyti, tai su parvežimu, remontu ir registracija užtektų ir pridėti 1000 eur. |
Mobilei geri variantai gali per pora val iseit - neisivaizduoju kaip reikia greitai suktis kad uzrezervuot norima masina. Atsiranda skelbimas - iskarto skambini, po pokalbio jau siunti avansa/pilna suma ir iskarto siunti trala ar skrendi pats. Kazkokia nesamone :)
Irgi pora geliku jau praziopsojau - dar toks pasiruoses deryboms, skambinu o tie jau atsipute 'sorry, already sold' :angry: |
Citata:
|
lietuvoj pažiūrėk geri variantai ir per porą valandų parsiduoda, tai tokioj de, išvis net tiek nereikia.
|
TEMA GAIMA TRINTI.
|
pvz man: aš gyvenu mieste, tai man tas 4 matic vopšė nereikalingas. pilt papildomus litrus kuro, brangiai mokėti už originalias dalis, jei dar senesnis nei 2009, tai dar ir dežė sena. nu man čia totaliai minusai vien, kai to 4 matic galimybių neišnaudoji ir nereikia.
|
TEMA GAIMA TRINTI.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:20. |