![]() |
tai kad būsimas vairuotojas nori išvis w123, tai todėl ir bandom sponsorių įkalbėt :D
o jei vairuotojas žalias, tai tas 3,2 dyzelis visai nereikalingas ir net pavojingas gali būti. jau w211 2,2 ant šlapio asfalto skersas stojasi no problem, tai su 3,2 gali greit bėdų prisidaryt. |
Jeigu siūlote man w124, tai gal galit numesti kokį pavyzdį? Nes aš nematau gero varianto.
|
Jaunam zmogui 124? cia karma sau ?
|
Citata:
|
Nori tai nori, w123 kainuos nepigiau nei w210, kas kad senas. Dar ziurek padarius gera stovi kainuos kaip w211
|
Citata:
|
Citata:
|
Siulau pamirsti w220 ir w211 del brangios eksplotacijos. O renkantis toki modeli iki 16k lt beabejo eksplotacijos bus labai nemazai.
Is to ka as supratau belieka du variantai: 1) w203, geriausiai facelift. Ekonomiskas, jaunatviskas, pakankamai geru metu, tiketina mazesnes ridos automobilis. 2) w140 3.0td. Senas, bet geras, laiko patikrintas, labai patvarus, komfortiskas, maloniai riedantis, bet neekonomiskas salyginai. As manau tavo sunui reiketu rinktis viena modeli is situ. Jie labai skirtingi, todel reiketu nuspresti prioritetus. |
Citata:
|
1) w203, geriausiai facelift. Ekonomiskas, jaunatviskas, pakankamai geru metu, tiketina mazesnes ridos automobilis.
2) w140 3.0td. Senas, bet geras, laiko patikrintas, labai patvarus, komfortiskas, maloniai riedantis, bet neekonomiskas salyginai. Pirmas varijantas jeigu reikia tiesiog auto, antras jeigu sau gali leist tokį užpilinėt, ir kad aš nusilenkčiau tokiam jaunuoliui sutikes benzino kolonėlei ar kur kitur. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:40. |