MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Apie Viską (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=102)
-   -   Vezame vestuves su ivariais Mercedes-Benz automobiliais (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=1752)

yamato 2009-05-12 10:44

prisijunk prie photobucket'o ir iseis tas nuotraukas vel papostinti cia :geda:

noreciau, kad kada praveztu arbuzas su amg :seile2:

pawliunia 2009-05-12 10:46

Na smagu kad forumieciai imasi bizio :)
Susiduriu su vestuvemis kartai, pazistu nemazai vestuviu MB vezeju. Kiek zinau tai taipat kaip pas fotogarfus, opratorius, yra savos asociacijos. Jie kaip ir keliu policija kiekvienas turi savo teritorijas ir regionus. Ir belekam i ta ju "bizni" isikysti be pasiekmiu yra sudetinga. Zinau atveju kai nuleisdavo panagas ir dauzydavo stiklus. Tai gi tiesiog draugiskai patariu is pradziu daugiau apie tai pasidometi. :confused:

arbuzas 2009-05-12 10:46

Citata:

Pradžioje rašė yamato (Post 26026)
prisijunk prie photobucket'o ir iseis tas nuotraukas vel papostinti cia :geda:

noreciau, kad kada praveztu arbuzas su amg :seile2:

Yamato, tai kokios problemos? Jei mane kartais matai Ukmerges plente tai tikriausiai gyveni salia :) Galim kada susitikt - prasuksiu ratuka aplink rajona :) Tik pora valandu nevalgyk :D :D :D :D Joke :D

yamato 2009-05-12 10:55

Citata:

Pradžioje rašė pawliunia (Post 26027)
Na smagu kad forumieciai imasi bizio :)
Susiduriu su vestuvemis kartai, pazistu nemazai vestuviu MB vezeju. Kiek zinau tai taipat kaip pas fotogarfus, opratorius, yra savos asociacijos. Jie kaip ir keliu policija kiekvienas turi savo teritorijas ir regionus. Ir belekam i ta ju "bizni" isikysti be pasiekmiu yra sudetinga. Zinau atveju kai nuleisdavo panagas ir dauzydavo stiklus. Tai gi tiesiog draugiskai patariu is pradziu daugiau apie tai pasidometi. :confused:

na, vestuves vezti manau cia tokios konkurencijos nera, nes sprendzia uzsakovas, ko nori :) jei jis nori vestuviu su MB, tuomet vargu ar ims BnW...
as pvz irgi noreciau, kad vestuves veztu visi MB :) ir vienos spalvos, vieno kebulo... turetu atrodyt fantastiskai :seile2:

Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 26028)
Yamato, tai kokios problemos? Jei mane kartais matai Ukmerges plente tai tikriausiai gyveni salia :) Galim kada susitikt - prasuksiu ratuka aplink rajona :) Tik pora valandu nevalgyk :D :D :D :D Joke :D

Emm.. :D na gyvenau anksciau seskines g. tai eidavau i stotele ukmerges gatveje... daznai matytadavau "prasnioksciant" tavo AMG :seile2:
padarysim koki meeta, tai galesim ilgiau pasidziaugt tais AMG :seile2: vasara jau ne uz kalnu, reikes suorganizuot jau ka nors :)

pawliunia 2009-05-12 11:17

Na, jei nori pamatyti kaip tai profesionaliai atrodo paziurek ELENOS i KAROLIO 08 06 28 vestuves is www.fresko.lt :)

arbuzas 2009-05-12 11:49

Citata:

Pradžioje rašė yamato (Post 26031)
Emm.. :D na gyvenau anksciau seskines g. tai eidavau i stotele ukmerges gatveje... daznai matytadavau "prasnioksciant" tavo AMG :seile2:
padarysim koki meeta, tai galesim ilgiau pasidziaugt tais AMG :seile2: vasara jau ne uz kalnu, reikes suorganizuot jau ka nors :)

butu gerai, kad ir Bleidas prisijungtu :)

yamato 2009-05-12 12:46

Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 26040)
butu gerai, kad ir Bleidas prisijungtu :)

Prisijungs, kur jis dings :) jei aisku iki to laiko neparduos MB :confused:

Citata:

Pradžioje rašė pawliunia (Post 26035)
Na, jei nori pamatyti kaip tai profesionaliai atrodo paziurek ELENOS i KAROLIO 08 06 28 vestuves is www.fresko.lt :)

noreciau tokiu vestuviu... isivaizduoju, kiek buvo isleista, bet cia jau prisiminimas visam gyvenimui toks.... :geda:

Tomskis 2009-05-12 13:45

Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 26021)
Mano naminis kompas uzlinko. Neisku kada atsigaus. O ofise neturiu savo masiniuko nuotrauku. Gal galima issitraukti is mano posto?

tavo as issitraukiau ir mariuko, kitu nera.

man atrodo su tokiu aktyvumu reiks dviems su arbuzu veziot

arbuzas 2009-05-12 13:57

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 26046)
tavo as issitraukiau ir mariuko, kitu nera.

man atrodo su tokiu aktyvumu reiks dviems su arbuzu veziot

nu, chebra, nejaugi nesinori lito kito uzsikalt?

Giedras007 2009-05-12 16:17

uzkalt? visada :wave: tik nemanau kas nores lipt i gala :geda:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:44.