![]() |
Siauliai
|
Citata:
|
Tai as galiu davaziuoti lietuva ne tokia ir didele. Tai davaziuociau matytum ir kaip jis dirba. Kiek paimsi ir kada galiu davaziuot.
|
Citata:
|
Siki, siki ir nedasiki iki galo.
Gaila man forumieciu kurie tau stengiasi padeti, o tu nesugebi net VIN kodo nurasyti, net nekalbu apie tai, kad 10postu apie purkstuku patikra...... :wave: |
Kas cia vin prase? Pades gal manai? Purkstukai patikrinti snd viskas ore. Nu nu tai fal is vin atspesi kas yra?
|
Be to jei sakai radviliski geras meistras tai ir pas ji buvau. Pasiule variklio pagalves pasikeist.... nesuprantu ismano sakai savo darba bet sneka vejus, taigi akivaizdu kad variklis ant laisvu netaip dirba o ne del vibracijos ieskau bedos. O postu kad ir simtas visus jau perskaiciau ir ne vien lt kalba... Jei butu kas parasyta manai kurciau tema ir prasyciau pagalbos.
Atsiprasau del vin nemaciau vampyras rase. Vin: WDB2110261A202607 |
Žmogau, tau aiškiai ir ne kartą sakė, kad dėl menamai netolygaus darbo reikia purkštukus tikrint, o dėl vibracijos - pagalves keist. Jei tamstai nepatinka diagnozė - ne forumas kaltas, ir tikriausiai net ne meistras.
|
Kai sitiek visko pakeites negi nekyla noras pakeist tas pagalves.
Prisiminiau atveji kai zmogui pasiuliau keist pagalves ,del nelabai tolygaus variklio darbo,tai atrestauravus purkstukus pasirode ,kad as buvau neteisus.... |
Citata:
O siaip idomu, ar tie purkstukai restauruojami, nes pasukau i viena didele firma kur tais reikalais uzsiima, tai sake, kad jie kazkokie vienalyciai (OM642 motoruose) ir pagydyt galima tik pakeitus kitu, o tas dalykas kainuoja riebiai |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 03:35. |