![]() |
As taip pat drasiai Mika rekomenduoju, jokiu nusiskundimu, mano manymu puikiai dirba jie.
|
Citata:
|
Mano mama anksciau vazinejo su c124 3 litru, tevas buvo dujas idejas,bet sunkiai ten su jom sekes, jei ilgiau nei para automobilis budavo neuzkurtas tai labai sunku uzkurt budavo, viena karta maciau kaip tevas atidare ten kur oro filtras yra ir kiso lietsargio gala,kazka padare ir uzsikure, nezinau kas ten buvo,nes labai juokiaus tuo metu :) bet noreciau atkreipt demesi kad tos dujos buvo detos pries kokius 5 metus, manau dabar turetu buti labiau pazengusios visos tos sistemos ir technologijos. O mama su dujomis daugiau nei 3 metus atvazinejo :)
|
Citata:
|
kalabant apie sketi ta kur filtra nuemus kiso tai ten stovi tokia nzn kaip vadinasi plude ne plude ir jai sauna ja uzkerta tada kisi ka nors ir atkerti ja :) bent jau man taip aiskino ka daryt jai sautu ( nesove ne karto) siep del bendzino as nzn kaip jus vaziuojat kad jum ima 15 ? man eme 18 ir kai nupirkau po to pakeiciau varikili po pilno kapitalinio tiek pat eme apie 18-19 mieste.
ISVADA dek kolega tas dujas ir nesuk galvos shneka kad saudo tik tie kas girdeja o nesusidure su jom :) |
Tikrai nezinau ar ten mechaninins ipurskimas buvo. :confused:
|
kitokiu ir nebuna 3l varikliuose
|
O del to kad pastovi ir sunkiai kuresi nzn man jokiu problemu nebudavo. Ziema kai buvo salciai kaskart vaziuodamas namo galvodavau kad tik palikt ne an duju, bet kaip visada tik uzlipes i 3 auksta atsimimdavau kad neperjungiau. Bet ryte kaip laikrodis uzsikurdavo ir kaimynus dar uztempdavau su dyzeliais :)))
|
Citata:
|
dujos tikrai turi isidet. ir jei gerai idetos tai neturi saudyt. mano pusbrolis deda dujas. sake duju neina idet i naujus BMW tik neatsimenu kodel ir i Ford su direct ipurskimu. ten kaip pas dyzeli purkstukas tiesiai i cilindra:D o i kitus visus dedasi kai nieka. neseniai dejo i V12 tiesiogini ipurskima tai reikejo sudet 2 pilnas irangas 6 cilindru:D
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:39. |