![]() |
Citata:
|
Citata:
O realesnem salygom, tai Vilnius-Nida-Vilnius gaunasi su vienu baku suvazinet, tik grizus rodo kuro likuti ~5ltr (is 80ltr bako), tai gautusi ~700km su 75ltr kuro. Greitis Vilnius - Kaunas apie 130-140, Kaunas - Klaipeda 150, Smiltyne - Nida 100-110. |
.
Atsilus orams bus darbo :) paciam idomu bus paziuret "pries" ir "po" skirtuma :bounce:
Pasistengsiu nepamirst padaryt nuotraukas ir ikelt i tema. http://www.ipix.lt/images/b61d666a16...78043406a0.jpg |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
jeigu gerai naudosi jas, rezultatas tikrai ispudingas, youtube yra neblogu video
|
Citata:
Ziema - 12,5 - 14,5 - miestas, 4matic Tiesiaja esu Vilnius - Kaunas su 7,4 vaziaves, ~90 - 100 km/ h |
Lemputes
Kolegos, turiu toki klausima - pas mane stovi halogenai + linzes. Visu pirma spalva skirsiasi sviesos gabaritinese(silta) ir artimuju sviesu(saltesne) - atrodo tragiskai, antras dalykas - labai mazai sviesos man asmeniskai vaziuojant artimom.
Gal turite patirties ir galetumet parekomenduot kokias geras močnas lemputes, ant skirtingu rasoma kad duoda ten tarkim +30% sviesos ar net +50%, nezinau kuo tiket :) Dar kitas klausimas - ar imanoma tada to paties gamintojo rasti tokios pat spalvos ir gabaritines, kad butu vienoda temperatura baltos spalvos ir artimuose ir gabaritinese? Ir dar apie kita varianta svarstau galbut - jei yra zibintu apiplovejai, gal verta susimastyt aplamai pakeist i xenonines ? Ko reiketu tam ? Paleidimo blokeliu su lemputem ? :aciu: :fire: |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:41. |