MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W211 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=202)
-   -   W211 Avantgarde 320 CDI (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=20036)

Salival 2017-04-28 10:38

Citata:

Pradžioje rašė PIXME (Post 471646)
O tai vat idomu, man keitė galinio rato ABS žiedą, prieš tai degė service brake, po keitimo pranešimas pranyko, po kokių 3 sav. vėl atsirado. Tai kaip čia galvoti ar SBC ar kas kitas kaltas, nes manau jei SBC butų blogas tai mestu iškart klaidą ar keistum abs žiedą ar valytuvus...

nebutinai. Daleiskim man Gadget tryne klaida kelis kartus. Viena karta atsirado pakartotinai po menesio ar dvieju, kita karta po savaites:) tai SBC buvo mires mano.
Pas tave galbut po pakeitimo prijunge kompa ir istryne klaida. O dabar vel atsirado.

P.S. Skironas senas pavadinimas, cia tik liaudei zinomas jis. Siuo metu jie vadinasi Saugiklis. Jeigu neklystu..

PIXME 2017-04-28 10:47

Citata:

Pradžioje rašė Salival (Post 471650)
nebutinai. Daleiskim man Gadget tryne klaida kelis kartus. Viena karta atsirado pakartotinai po menesio ar dvieju, kita karta po savaites:) tai SBC buvo mires mano.
Pas tave galbut po pakeitimo prijunge kompa ir istryne klaida. O dabar vel atsirado.

P.S. Skironas senas pavadinimas, cia tik liaudei zinomas jis. Siuo metu jie vadinasi Saugiklis. Jeigu neklystu..

Man Gadget darė Diag. tai sakė kad kažkas su kontaktais negerai, patarė su kontaktų valikliu papurkšti SBC bloko bei ESP kompo jungtis (jas pajungiant ir vėl ištraukiant, kad prasivalytų kontaktai) bet taip ir pravažinėjau jau metus be šio patarimo įgyvendinimo, gal visgi reikia pabandyti

Avantgardenas 2017-04-28 16:25

Pasidariau šiandien diagnostiką, tai kol kas man SBC bloko keisti nereikėjo tiesiog nuresetino man jį iš naujo nes dar pedalo paspaudimo limitas normoje buvo :thumbsup:

Darius 2017-04-28 16:35

Parašyk kas yra pedalų paspaudimų limitas yra normoje :xx:?

paulius123 2017-04-28 16:58

Idomu.

Rawwslt 2017-04-28 16:59

Ka ten nuresetino? Siandien jau antro posto nesuprantu... Gal cia su manim problemos arba uztemimas kaskoks

Avantgardenas 2017-04-28 17:07

Citata:

Pradžioje rašė Darius (Post 471664)
Parašyk kas yra pedalų paspaudimų limitas yra normoje :xx:?

Kiek man aiškino, tai SBC blokas turi 1 milijoną pedalo paspaudimų limitą ir kai ta riba eina į pabaigą kompas meta klaidą ir kad važiuok į servizą. Šiuo atveju mano SBC blokas turėjo 800 tūkstančių paspaudimų todėl man dar padėjo nuresetinimas. Dabar limitas skaičiuojasi vėl nuo nulio.

Apple 2017-04-28 17:12

Citata:

Pradžioje rašė Avantgardenas (Post 471670)
Kiek man aiškino, tai SBC blokas turi 1 milijoną pedalo paspaudimų limitą ir kai ta riba eina į pabaigą kompas meta klaidą ir kad važiuok į servizą. Šiuo atveju mano SBC blokas turėjo 800 tūkstančių paspaudimų todėl man dar padėjo nuresetinimas. Dabar limitas skaičiuojasi vėl nuo nulio.

Jo, bet tau pamiršo paminėti, kad tas limitas ne šiaip sau sukurtas. SBC blokas dėvisi ir ateis diena, kai liksi be stabdžių. Tikiuosi tai nutiks ne autostradoje, kai lėksi 200 :xx:

P.S. čia blogiausia kas gali nutikti, bet gal taip nenutiks :D

Darius 2017-04-28 17:12

Daug daugiau, o ne milijoną ;) tik tiek pasakysiu ;)

Avantgardenas 2017-04-28 17:16

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 471671)
Jo, bet tau pamiršo paminėti, kad tas limitas ne šiaip sau sukurtas. SBC blokas dėvisi ir ateis diena, kai liksi be stabdžių. Tikiuosi tai nutiks ne autostradoje, kai lėksi 200 :xx:

P.S. čia blogiausia kas gali nutikti, bet gal taip nenutiks :D

Tai taip, žinau kad tas nuresetinimas problemos pilnai neišsprendė. Kažkada reikės keisti tą bloką.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:55.