MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Diskusijos Apie Konkrečius Mercedes-Benz Modelius (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=153)
-   -   Planuoju pirkti CLK S208 prasau patarimo (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2181)

Luckis 2009-09-18 19:18

Citata:

Pradžioje rašė nukas (Post 39466)
jeta ne jeta,bet visu kitu markiu tai skiriasi.Jeigu merso is tikruju nesiskiria, tai valio.

Beveik nei vienos apynaujos masinos jau nesiskiria, kiek teko stebeti, kaip kuriais atvejais automatas net ekonomiskiau buna, kad ir kaip sunku butu tuo tau patiket.

Tomskis 2009-09-18 19:45

draugelis turejo 91 metu bmw 520 plyta, valge 10litru. poto nusipirko toki pat tik automata, irgi valge 10litru. o apynaujes yra pazystami ir toyotas vairuoja ir fordus ir pas visus sanaudos mazos. nezinau kaip mersuose veikia kai gaza atleidi pvz nuo kalniuko, bet vienose auto buna kad imeta laisva pavara, o kitose buna kad kuro padavima atjungia.

beje idomu pas mane mechaninej atleidus gaza , riedant ant begio atjungia kuro padavima ar ne?

driuliauskas 2009-09-18 21:47

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 39472)
draugelis turejo 91 metu bmw 520 plyta, valge 10litru. poto nusipirko toki pat tik automata, irgi valge 10litru. o apynaujes yra pazystami ir toyotas vairuoja ir fordus ir pas visus sanaudos mazos. nezinau kaip mersuose veikia kai gaza atleidi pvz nuo kalniuko, bet vienose auto buna kad imeta laisva pavara, o kitose buna kad kuro padavima atjungia.

beje idomu pas mane mechaninej atleidus gaza , riedant ant begio atjungia kuro padavima ar ne?

kalbi apie ekonomaizeri. daugumoje auto montuojamas jau senai. riedant su ijungta pavara, nespaudziant gazo kuro padavimas yra nutraukiamas. tai yra gesinimas varikliu. tokiu vaziavimu kuro sanaudos lygu 0

driuliauskas 2009-09-18 22:35

Citata:

Pradžioje rašė Arce (Post 39482)
Aš manau mano automate to nėra :D ?

ir kodel taip manai?

Tomskis 2009-09-19 09:23

o tai pas mane taip yra ar ne, gal labiau verta nuo kalniuko nejungti laisvos pavaros, o riedet ant begio

irr02 2009-09-19 12:58

Tas kas sake del skirtumo sanaudu auto ir mech tai buvo visiskai teisus kad sanaudos nesiskiria, skirtumas labai minimalus gali buti ir tai tamtikrais variantais gali buti auto naudai arba mech naudai.
Siuolaikiniai automatai vaziuoja ekonomiskiau negu mechanine. Todel kad zmogas yra bukas daiktas arba labai jau skupas ir niekada nepataiko permesti pavaros tinkamu metu kuriam esant yra islaikomas vienodas kuro ipurskimas, ko pasekoje sokineja kuro sanaudos.
As turiu ir automata ir mechanine MB ir galiu pasakyti kad viskas labai priklauso nuo vairavimo stiliaus ir nuo igudziu. Pvz. automatas turi 2 rezimus (Comfort ir Sport) tai skiriasi tuo, jog Comfort rezimu automobilis startuoja 2 pavara ir pavara jungia ties 2,5k aps./min. vaziuojant iprastu stiliuimi, agresyviau vaziuojant jungia ties 4k aps./min. Sport rezimas startuoja nuo 1 pavaros, pavaras jungia ties 3k aps./min. agresyviai ledzia dalenkti apsukas iki 5,5-5,7k aps./min. tai vat galima paciam spresti kokios tada sanaudos. :)

nova 2009-09-19 18:26

Citata:

Pradžioje rašė Arce (Post 39559)
Nes senų metų mašina :)

sensne nei ~1950?

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:43.