![]() |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Del filtru keitimo intervalo gal kas galit patarti? |
Citata:
|
Citata:
Bet as dar vis su savo klausimais pries miega :xx: Del kurimosi: Tai dare man diagnostika su STAR ir kompas neparode klaidu susyjusiu su zvakem ar zvakiu rele. Cia forume prisiskaiciau sias teorijas ir noreciau i jas gauti atsakymus jei zinot: 1. Jei Star nerodo klaidu su zvakem ir ju rele tai dar nereiskia, kad yra geros zvakes ar ju rele? 2. Zvakiu rele galima patikrinti pries kuriant ijungiant salone sviesas ir jai jos kuriant sumirkcioja, tai zvakiu rele gera? 3. Kazkada forume skaiciau, kad saugiklineje yra atsakantis saugiklis uz zvakes ir ju rele. Jis randasai variklio skyriuje ar salone? Kuris tai saugiklis? Aciu Jums Kolegos. Kazkaip man tas ML vis daugiau klausimu kelia, nors pagal kompus visa rida fiksuota buvo :) |
va cia tikrasis italas,ka bepajudinsi -visur beda. italijoj tik kainos geros ir nebe priezasties.
|
Citata:
reiketu žiuretis su kuro padavimu nusedimu,je ilgai suka,gali buti kažkur nesandarumas... |
Citata:
Siandien nusipirkau nauja turbinos aktuatoriu Turbovitoi, aisku sena grazinau ir reikejo damoketi 120 eur cia be pvm. Taipogi jie is seno aktuatoriaus i nauja aktuatoriu perkele visa sena informacija ir patikino, kad Star nereikes jungti ir koduoti. Nebent uzsigesinti klaida, bet universalia diagnostika tokiem dalykam turiu.. Taip pat del opios OM642 tepalo ausintuvo problemos noriu paklausti. Jei pratruksta jo tarpines tai antifryzas pradeda maisyti su tepalais? Ar ne? Nes vienur taip, kitur taip sako... P.S.. Reiketu pasikeisti man temos pavadinima. Bet neiseina uzeinant ant pirmo posto. Aciu!!! P.S.S - seip noretusi tuos W164 pamatyti kur parduodami po 5 - 7 tukst. eur ir ju stovius.... :xx: |
Atvažiuok,parodysiu kaip atrodo už 7k ne italas.
|
Citata:
Jei gali i PM papasakok ir foto atsiusk, nes kolega kaip tik toki pati nori nusipirkti. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:06. |