Citata:
Pradžioje rašė Paulius140
(Post 35651)
nu cia pagal skoni. vaziaves as su e270cdi w211 tai dirba kaip traktorius ir netraukia nors tu ka. o kai persedau i w220 s320cdi, tai vos neapsiverkiau is laimes. vietos gale zymiai daugiau,trauka didesne,navarotu daugiau. nu mano tokia nuomone,kad s klase,yra s klase.:zenklas::) ir ji visada bus geriausia.:):seile:
|
Pritariu.As taip pat, kai atsisedau prie vairo :vairuot: W220 S320CDI, ir pavazinejau, nors esu bandes ir LEXUS LS-a ir AUDI A8,(tiesa tai buvo benzinai), bet S klase - jausmas, komfortas, tai man buvo "kosmosas" :uuu:. Islipti nenorejau.Nuo tada praejo 2 metai. Tik dabar pavyko surasti toki, koki norejau tureti W220 S 320CDI. Tiesa vazinejau ir su E klase ir bandziau naujesniu 2003-2006 metu E klase, bet S lieka vaziavimo komforto virsune.Mersu Mersas-AKSCIAUSIA KLASE. :zenklas:I kuria visi kiti gamintojai nores lygiuotis. Ne veltui Amerikonai, Japonai S klase vertina, auksciausia kokybe, vaziavimo komfortas, surinkimas ir t.t. ir iesko originaliu (kaires puses vairu- japonai) varijantu.Cia siaip, kai buvau JAV ir pasakiau, kad draugas turi MB ir as turiu MB, tai Amerikos lietuviai, turi tokia nuomone, kad mes cia lietuviai"labai gerai" gyvename ir Lietuvoje visi milijonieriai. :) :lithuania: :zenklas:
|