MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   stai Jonuko MB C124 2.3 (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2644)

mikis 2009-09-25 20:29

a tu irgi vienas is tu kurie neperskaito ka rasiau ? ir RASAU

NETOKIOS LEMPOS PAS JI!! NETOKIA FOTO IDEJAS JIS

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 40429)
nu nenoriu taves nervuot, bet man tos lempos irgi vienodos, skirtumas tik tas kad viename reflektorius sidabrinis, kitame juodas, isdestymas visas tas pat. autotuningo parduotuves daug parduoda lempu, dviem vienodais variantais, arba sidabrines arba juodos. bet nereik del to nervuotis, jeigu jos ir skiriasi. kam cia pyktis del svetimos masinos :D

Tomskis 2009-09-25 21:08

a nu gal dabar pradedu suprast, jis tipo savo lempu netokia foto idejes? as galvojau gal idejes tos masinos raudonos netokia foto :D

SMIRIUSz 2009-09-25 22:13

Ot jūs duodat dėl tų lempų čia... :xx: Na aš ir prisidėsiu, man irgi negražios tos Taiwan'iškos lempos.. :bebebe:

jonukas2 2009-09-25 22:34

Citata:

Pradžioje rašė SMIRIUSz (Post 40446)
Ot jūs duodat dėl tų lempų čia... :xx: Na aš ir prisidėsiu, man irgi negražios tos Taiwan'iškos lempos.. :bebebe:

va zmogaus is vis be lempu masina :)

samagonas 2009-09-25 22:38

O kaip tu zapaske ishtrauksi?

BLEIDAS 2009-09-25 22:52

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 40456)

A jam... Grozis reikalauja auku:D

jonukas2 2009-09-26 08:47

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 40456)

duju bakas vietoi zapaskes. o jai vietos kogero ir nebus bagazinei. tai jei toli vaziuosiu i gala tarp sedyniu isimesiu ir nera nervu be to per metus nei karto neprireike jos. tai nera prasmes ja tampiti su savim ir laukti 5metus gal prireiks kada.juk nesivezioji granatu guoliu variklio tikedamasis kad gal kada suges ir prireikus pasikeisi kelyje :) o gesintuva visi veziojas?vaistinele pompa avarini. jei patikrinti tai nei pas viena pilnos komplektacijos nebus :)

Tomskis 2009-09-26 09:00

Citata:

Pradžioje rašė jonukas2 (Post 40463)
duju bakas vietoi zapaskes. o jai vietos kogero ir nebus bagazinei. tai jei toli vaziuosiu i gala tarp sedyniu isimesiu ir nera nervu be to per metus nei karto neprireike jos. tai nera prasmes ja tampiti su savim ir laukti 5metus gal prireiks kada.juk nesivezioji granatu guoliu variklio tikedamasis kad gal kada suges ir prireikus pasikeisi kelyje :) o gesintuva visi veziojas?vaistinele pompa avarini. jei patikrinti tai nei pas viena pilnos komplektacijos nebus :)

pas mane pilna :P net ir liemene turiu :)

mikis 2009-09-26 09:27

na kiekvienas susideda i masina tai kas jam atrodo butiniausia ;-) seniau zapaskes vietoj pas mane buvo du stipriakiai :-)

bet per daug benzo jede masina vos vilkdavo spinta ;-) t.y. subus, tai isemiau viena, poto antra, ir nuvoges pas "jonuka" zapaske isidejau sau :-D

yamato 2009-09-26 11:57

ziuresim, kaip ten atrodys tos faros pas tave...

o siaip pas mane taip pat pilna komplektacija, dar netgi daugiau negu reikia... :)

gesintuvas, dvi vaistineles, avarinio zenklas, normalus irankiu komplektas, kompresoriukas, dvi liemenes...

laukiam daugiau foto.. :bounce:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:16.