![]() |
Citata:
realiai dazniausiai zmones priesiskai nusiteike pries dujas, neturi jokiu rimtu argumentu savo nuomonei pagrist. vienintelis dalykas kuris neatleistinas tai det dujas i ekskliuzyvinius automobilius ;) kaip kad pvz cia padare http://auto.plius.lt/pirkejams/skelb...eji&id=1582078 :sokas: |
Citata:
o del duju tai matai hamann, argumentai yra, nes pats vazinejau ir galiu pasakyt kad tuo laiku man tai buvo visiska nesamone, tai ne siaip sau kalbu, o is patirties. kitas dalykas nieks ir nekalba apie 2 golfa, o siuloma aternatyva, ka ir sukure MB, tai DYZELI. Prie ko cia tas 2 golfas |
Nusipirkau MB su dujom, detos pries pusmeti. Buvo pasireiskes (nezinau ar dujos itakojo) variklio dusimas, ciaudymas, viena karta issove dujos. Prisiskaiciau apie dujas visokio sudo, tai daba vazineju tik su benzu, ir bijau dujas jungt :D Tai va ir dilema... ka pilti... Ir neapsisprendziu....
|
Citata:
... na ir kaip mb gamintojai iki sios dienos nesusiprotejo deti duju baliono vietoj dyzelino ar benzino bako... :D |
Nereiketu pamirsti ir faktu susijusiu su prbangiais automobiliais ir dujomis juose, jog uzsienyje(Vokietija, Italija,Olandija..) duju kokybe nepalyginamai geresne uz musiskiu... Juntamai geresne automobilio ekonomija, dinamika... Antras faktas: Dujomis aprupintas automobilis kurkas ekonomiskesnis explotuojant netgi jeigu jis maitinamas benzinu :) Del ekologijos mokesciu, arba tiesiog draudimu ivaziuoti i kaikuriu miestu centrus.. Mano nuomone Benzinas - Masinom ; Dujos - Dujinems viryklems; Dyzelinas - Tikrom Masinom.. :)
|
Citata:
|
dujo yra gerai kanorit ta sakykit :) tik reikia jas priziureti ir viskas bus puiku :) o manau taupymas nera bloga savybe juk kur pilti 15x3.60 kur 15 po 1.95 lt skirtumas yra :) as tai uz dujas vazineju nesu turejas jokiu problemu niekada :)
|
Citata:
bet bandykit ir su dujom vazineti, gal tik man su jom nesisekdavo... :) |
visiskai tau pritariu kad su dyzeliu taupyti reliausias variantas :) bet kad dyzeliu kupe nlb kas yra uz kolkas prieinama kaina :) tai ir tenka taupyti dujomis :) kai uzdirbsim tiek akd galesim vazineti dezeliniais coupe tikrai taip ir bus jokiu duju :)
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:55. |