![]() |
nesuprantu kam jus tuos 4 cilindru ziurit :) imkit normalu dyzeli, 3 litru, 6 cilindru, ims litru, nu max dviem daugiau, (cia mieste, trasoj isvis ims ta pati) nu bet ir vaziuosi kaip zmogus, rezervo turesi esant reikalui, ir ekonomiska pakankamai (lyginant su benzu) ar tu pravaziuoji per menesi kokia 3000 km kad tas vienas litras saliarkos sutaupytas tokia reiksme turi? :) mano giliu isitikinimu, ir mano skaudzia patirtim, su tais visais silpnesniais dyzeliais :) jei imt dyzeli tai 6 cilindru, tai bus ir tankas ir ekonomika, nu dar 5 galima, bet vistiek ne tas...
Beje kaip dazniausia buna, aisku buna ir isimciu, bet isigyje silpnesnius dyzelinius variklius veliau vistiek juos keicia galingesniais, tai kodel is karto neimti galingesnio? |
Citata:
|
na tas 2.2CDI vaziuodavo kuo puikiausiai,pirkes buvau pries 5m tai buvo super variklis,po to jau priviso galingesniu,bmw3d ,mb3.2d.o tada ju kainos buvo beprotiskos :) bet siaip 2.2cdi tikrai kaip dyzelis vaziuoja
|
siaip vasara skaiciau kazkoki zurnala autobild berodos ar kaip ten,tai rase kad CDI sistema nepatikima,nu nezinau kiek tiesos,bet siule geriau imti 2.9 arba 3.0 :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Ten leidžia vaikam, kad paskaitytų ir pasvajotų. Visi tie bildai tokie "fail" man. :D
|
reikia merso, dyzelio, patikimamo, kantraus iki 3000 euru?. 124 300d kala y vienus vartus :D
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:45. |