![]() |
ne vienoj navigacijoj nera kiemu, visas tikslumas pasibaigia vidury gatves netoli namo. seip visos navigacijos veikia tuo paciu principu, skirias tik dizainas, meniu valdymas, kaina ir pan.
|
Citata:
|
važinėju su pigia kitaiska navigacija žemėlapiai IGO8 ir vargo nematau. Į kiemus neveda nei viena navigacija, o jei yra kokiame įvažiavime keli namai tai ir namo numerio kokio atokesnio gali jokiame žemėlapyje nebūti.
Bet kokia navigacija tik padeda orentuotis, o ne aklai nuveda iki laiptinės |
nu nznau kaip lietuvoj, bet cia mane priveza iki pat duru :/ mano ciurku navigacija su igo8 :/ kiek kur vazinejausi
Citata:
|
igo 8 pati geriausia :bounce:
|
Gerbiamieji, jei nesate normaliai šbandę garmin, tai nesakykite - yra ir lt kalba pas mane nokioj, ir kiemo kontūrus rodo. Taip sakyčiau, rodo 5-8 metrų tikslumu - tai arba per porą namų, jei nuosavi, arba per pora laiptinių. Garmin šiuo metu turi detaliausią Lietuvos žemėlapį. Nors šiaip aš tomtom fanas, bet būtent Nokiai geriau už garmin nieko nėra.
|
Citata:
|
internete nemokama igo, turek tik kur isirasyt.
to juozavas - esu isbandes garmin, gali isbandyt, ivesk gabijos g. 83 pvz vilniuje, sustosi ant gabijos gatves, o namas bus uz 300metru |
Citata:
Butu optimaliausias variantas ;)? |
Tomski, nesiginčyju, aišku yra bugų ir "nedadarymų", kaip ir visose navi, bet garmino Lietuvos žemėlapis yra detaliausias visgi, ir tų klaidų mažiausiai. nors skirtumas po truputį darosi sunkiai pastebimas. užsienin pvz. nėra skirtumo praktiškai, nes visos jos vakarų europoj gerai gaudosi, garminą tik lt rekomenduoju.
O šiaip geriausia navigacija ta, kuri yra po ranka, kai jos reikia ;) |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:18. |