![]() |
Citata:
I 2.0 irgi galima deti dujas, taciau tik senesnes kartos, nes ne elektroninis ipurskimas, be to vos traukia ir sanaudos nemazos. i 2.3 - jokiu duju!!! i 3.0 irgi nepatarciau deti dujas, mano pazistamas isidejo tai daznokai saude, galu gale teko ismontuoti dujine iranga :( ir vel gi tiesioginio ipurskimo duju i sita varikli neidesi. Mano patarimas ieskant 124 coupe butu toks: jei planuoji deti dujas imk su 3.2variklu, ziurek kad butu kuo daugiau privalumu ir kuo geresnis stovis. o jeigu kuro sanaudos pofik - su 3.0 varikliu 124 300ce grazus bet brangus ir senas |
nevertas prasomu pinigu. nei komplektacija gera nei ka.
c124 man asmeniskai kondikas nereikalingas. nusileidi langus, atveri liuka, gaunasi vos ne kabrio:) beto sitam galiniai langai ne el. nezinau turbut isvestu is kantrybes vasara. nes nuolat lakstau atsidares visus langus:) |
2.2 variklis yra geras, 4c 16 v 150Ag, sedanas w124 su automatine deze ir tokiu varikliu valgydavo ~8,5l/100km ir pasiekdavo 220km/h
bet turbut todel, kad ieskota buvo puse metu ir rida tikra jo buvo 125 k km. pravaziuota juo buvo daugiau nei 300 k km, keistos zvakes, vandens pompa ir 2x restauruotas kuro siurblys, veliau rida atsukta iki 180000 km ir parduota kazachams..:) |
Dekui visiems. Pamirshiu ta mersa,ieshkosiu kito.Paskambinau,pasiuliau 4000,tai senis vos nenualpo,lai alpsta.Papraschiau tada iki vokiechiu nulekti ir susirasti tikrai toki kokio ieshkau.O gal ir netoliese kas atsiras? Yra vienas uzh 500km. juodas,3.2 , automatas, oda,paravazhiaves apie 160000km. bet irgi prasho 5500, ir nelabai leidzhiasi. Tuo labiau neskubu:)))
|
Jus jau man atleiskit uzh ikiruma,bet man labai padeda jusu patarimai:) Vis del to daug akiu,geriau uzh dvi. Ka pasakytumet apie shi modeli? Ten langai berods visi 4 elektriniai (dar neskambinau sekmadienis). kaina zhinau,kad didoka :( bet ieshkau tvarkingo,ir nesinori nusipirkus laikti garazhe,vis remontuojant, ar grazhinant. http://www.coches.net/mercedes-benz-...5590-covo.aspx
|
Kazkaip nematau uz ka moket tiek pinigu :confused:
|
nu zeuri kaina ir dar seip nepilnas sedynes ne el bent jau uzuolaida matau ne elektrine lyk :) :)
|
siaip gal ir geras visai kupas, bet kaina vistiek didoka :confused: plius gal kam ir menka detale bet autopilotas mokant tiek pinigu man butu butinybe
|
ryt paskambinsiu pasiulysiu kokius 4500€,jei nenualps,vazhiuosiu pazhiuresiu.Tai kad nera niekur pigiau.Jei pilna eshke ir su oda ir pravazhiavusi iki 200000km. ir dar kad kondishinas butu,-na nerandu nieko panashaus,niekur,nei ispanijoj nei lietuvoj nei vokiechiuose,kalbu apie kaina uzh kokius 3000€,visur kaina nuo 5 ir i virshu. tai kad net lietuvoj,uzh kazhka panashaus,panashiai prasho http://www.autogidas.lt/auto/skelbim...95/01/16201097 .
|
jei neskubi pasidairyk dar, paieskok, uz 5k er visada rasi, ziurek gal uz kokius 4 padorus paklius
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:35. |