![]() |
bet tai ant kiek opi problema pas 220 :( pats dizdiausias minusas ju,pries kelis metus buvau silberi,tai vien 220 ant keltuvu,sakom kas daros,sako vien problemos su hidraulika
|
Aš irgi stebiu temą ir kraupu darosi... O jie be airmatic ar ABC sistemos buvo leidžiami? Žiūriu ir kainos jų kritusios, W140 yra brangesnių už W220
|
Citata:
|
Citata:
|
Shvogeris kai pirkoW221 ,tai pats pardavejas pasake,kad ishmeta ant skydelio,kazhokia problema amotizatoriu. Bet servise pakeite,kazhkoki plasmasiuka nemokamai (garantija) ir sake,kad chia nutiko del to,kad automobilis ilgai buvo stovejas.
Nelabai tiems mersams su amortkais sekasi (nors vazhiuojant jausmas nerealaus,nesu vairaves mashinos,pas kuria taip idialiai veiktu mortikai,aishku,uzh Kaifa reikia irmoketi :) ) |
butu visai ydomu ja pamatyti, jaigu rasi ydek
|
bet ar del masinos lygio gali nuleisti visa masina kartais prieky, kartais gala kaip jai uzplaukia
|
greiciausiai tik prieki nuleistu ir tai 1 puse tik tiketiona kad pasitaikys, garaze apziurejai atsildes viska?
|
reiks apziureti tik kad laiko nelabai yranelabai jau zinau ka ziureti nesiai jau buvau ten ylindes keiciau ta kompresoriu. o kaip manai del klaidu kompe ir del to lygio gali numetineti nes visdelto meta man ta klaida ''airmatic visit to vorkshop''ir gal kas zinote kas aplink druskininkus daro tokius darbus kaip kalibracijanes pas mus cia nelabai kas mokanors ir kompus turi
|
as dariausi autokurte, bet jau draugas nusipirkes toki paprastesni tai galima ir istrint klaidas ir sukalibruot tik man kazko nepavyko susizemint dar reik issiaiskint.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:41. |