AurimasM |
2010-03-07 11:09 |
Citata:
Pradžioje rašė dalelinijo
(Post 68499)
tvarkingas mb:) kokio plocio pas tave ratlankiai?:)
|
Ratai tai R17 padangos 225/45. Jie visai geri ir atrodo neblogai, tik ju ET labai didelis tai gana sunkiai uztelpa :) Gale beveik i arkas lieciasi, o priekyje tai truputi issikise uz sparnu linijos. Galvoju kitus su laiku isigyt. Tai net buvo viena karta toks nutikimas del tu ratu. Vaziuoju per miesteli ir mentai sustabde. Jie dviese ten visus kirtinejo. Vienas is ju su ziuronais i is tolo i atvaziuojancias masinas ziuredavo, ta prasme ziuredavo i vairoutojus ar su dirzais vazineja, tai ir mane taip uzmate, susistabde ir galvoju jau duos velniu uz koki greicio virsijima ar ka panasaus, o tas issitrauke KET knygute ir sako man skaityk kur pabraukta. o ten tipo raso kad negalima vazinet su tokia transporto priemone kur ratai islenda uz arku linijos. Tai as su juo pradejau gincitis. sakau tai kodel negalima, juk kitiem nieka bloga nuo to, o beto dzipams buna kad ratai buna isslinde, o tas sako tai gali koki akmenuka kitam i langus uzkelt vaziuodamas. Tai sakau kad nelabai juk pas mane tik priekyje jie tera isslinde ir tai tik truputuka. Tai taip ir baiges ta istorija,galu gale nenubaude jie manes, nors mates kad labai norejo, o tik dave ispejima :)
|