![]() |
Citata:
|
lietuvei ka moka tai tik viens kita skusti one padeti vienas kitam
|
Citata:
|
Mūsų tautos ir gal kitų kaikurių tautų problema ta, kad niekas nieko daryt nenori. O VISI nori labai daug turėt. Gal dar iš komunizmo atėjus vizija, kad visiem turi būt vienodai ir visiem gerai. Tai gal reikia daryt, stengtis, kurt kažką. Dabar kaip pavyzdi paimu servisą belenkokį. Nuvažiuoju, mane apgauna, dar išvadina durnium. Aš pasipasakoju draugeliams kaip mane apgavo prie butelio degtinės, tada pereina kalba, kad bloga valdžia ir viskas taip baigiasi, arba dar gražiau išdaužo servisui langus. Taigi yra instancijos, reikia skųst tokius servisus, o ne peikt pažįstamiem kaip viskas yra blogai. Valdžia (kurią patys išsirinkom) yra visai skirtingas dalykas. Vėlgi komunizmo sugadinta liaudis, gavus kažkiek galios pradeda reikšt savo svajones gyvent geriau ir "pamiršta" tautą. Bet čia toks gyvenimas, reikia pergyvent šį laikotarpį, kol pasikeis kartos...
|
vat butent, reik ne sedet ir zysta kokia valdzia bloga ir pan, o imt ir paciam daryt.
|
Citata:
Citata:
labai dugkur bent jau londone yra mokamas parkingas, net ir miegamuosiuose rajonuose tam tikromis valandomis. Uz ta parkinga renksi babkes privacios firmos kuriuos ir rupinasi tomis teritorijomis. Ten net policija nezino kiek tu baudos kvitu turi uz nesumoketa parkinga. |
Citata:
|
nieko valdzia nekaria, jeigu kartu, pakarti butu visi, kodel vieni gerai gyvena kiti blogai? todel kad vieni kazka daro ir juda i prieki, o kiti tik sedi ir verkslena kokia bloga valdzia o patys net darbo nebando susirast
|
todel kad vieni daro kazka nelegalaus,o paprasta liaudis-darbo liaudis turi sedet dantis sukande ir kentet.nekalbu apie ten Petra ar Jona kuris turi pazystamu ten ir ten kurie uzmerkia akis ant to ir to.atsidarai savo bizni-sazininga bizni-tada konkurentai atsiuncia tau daaaug patikros inspekciju ir t.t. tada valdzia tau padeda lupdama nuo taves imanomus mokescius ir neimanomus....tfu susinervinau.jai butu viskas gerai tai ir liaudis butu patenkinta ir valdzia.kazkur skaiciau nepriklausomu ekspertu ar dar kokiu ten ekspertu apie pagerejima lietuvoj iki normalaus gyvenimo-prognozavo ar tai 30metu ar tai 40.ir rase apie tai ne lietuviai.va tokios tokeles.mano galva,tai butu geriau jai butu kaip sovietinej lietuvoj-turiu omeni,kad valdzia kazkur ten europoj,o lietuvoj tik vygdomoji valdzia,tai nors bijotu tiek nesamoniu daryti,zinoma vogtu,bet ne tiek daug
|
kazkoki brieda sneki, uzsidirbt butu milijonas, gali nors i turgu nueit pas bobute urmu koines supirkt, atsistot kitam gale ir perparduot litu daugiau , ir jau uzsidirbsi. cia vienas budas is milijono, tik galvot reik ir noro. o dauguma tik sugeba verkslent.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:37. |