MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Apie Viską (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=102)
-   -   Meet'ai Šiauliuose (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=5158)

Edgis 2011-04-02 18:24

Citata:

Pradžioje rašė sausainius (Post 140114)
Ten mano draugas tas su 7 :D as su X5, nes A-tukui ne viskas gerai kazkaip :) reiks problemas sprest ir nuplaut :) jei spesiu iki 3ciadiene
p.s a jo ten 728 tas bmw? niekaip nepaklausiau. Bet taip i galvojau ka 2.8 :D
bent jau automatas?

Kas A tukui nutiko?
Jop, automatas:) Bet jo ex C124 iš Šiaulių neišvažiavo :)

sausainius 2011-04-02 22:49

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 140117)
Kas A tukui nutiko?
Jop, automatas:) Bet jo ex C124 iš Šiaulių neišvažiavo :)

ant daliu paleidot? :D

Edgis 2011-04-03 11:34

Citata:

Pradžioje rašė sausainius (Post 140226)
ant daliu paleidot? :D

Neee:D Taip gatvėj prasilenkiu kartais:)

ilmarelis 2011-04-03 12:32

vasara ir as prisijungsiu prie jusu,daznokai Siauliuose busiu :)

acts 2011-04-03 21:35

Kazi galeciau prisijungti? :)

Edgis 2011-04-03 21:38

Visi laukiami:wave:

sausainius 2011-04-04 12:44

Ai dar klausiai kas mano A-tukui :D tai va ten tos bedos nebuvo dideles palyginus kas siande nutiko :D
vnz vaziavau, viskas normaliai buvo, nebuvo jokiu pozymiu, ir staigiai dingo vairo stiprintuvas, wtf galvoju, nu bet vaziuoja tik vairas sunkiai sukas. galvoju ragas kainuos milijona remontas :D nuvariau i ertona, ner vietos, nuvariau i automagija, pasirodo uzsikirto itempejo guolis kazkuris ir dar kazkas. vnz parejo vandens pompa, dirza reik keist generatoriaus ir t.t sake uz poros h padarys+ tie guoliai. vnz nei jokio garso nieko, eme ir sugedo, mistika :D bent tiek, kad ne vairo stiprintuvas ar kazkas pan. o greit tvarkomas.

ilmarelis 2011-04-04 13:29

Citata:

Pradžioje rašė sausainius (Post 140511)
Ai dar klausiai kas mano A-tukui :D tai va ten tos bedos nebuvo dideles palyginus kas siande nutiko :D
vnz vaziavau, viskas normaliai buvo, nebuvo jokiu pozymiu, ir staigiai dingo vairo stiprintuvas, wtf galvoju, nu bet vaziuoja tik vairas sunkiai sukas. galvoju ragas kainuos milijona remontas :D nuvariau i ertona, ner vietos, nuvariau i automagija, pasirodo uzsikirto itempejo guolis kazkuris ir dar kazkas. vnz parejo vandens pompa, dirza reik keist generatoriaus ir t.t sake uz poros h padarys+ tie guoliai. vnz nei jokio garso nieko, eme ir sugedo, mistika :D bent tiek, kad ne vairo stiprintuvas ar kazkas pan. o greit tvarkomas.

panasi situacija man buvo su peugeot 605 :D vaziuojant irgi dingo vairo stiprintuvas,kai nuvariau pas meistru, pasirodo su skyvu ar su itempeju buvo bedos :D tiksliai dabar nepamenu...bet buvo laaaaaabai daug reikalu

vampyras 2011-04-04 13:40

idomiai, nes A klase turi elektrini vairo stiprintuva, ir trukus dirzeliui dirba stiprintuvas, sedi i masina ijungi degima ir jau sukinejasi :)

sausainius 2011-04-04 14:01

Citata:

Pradžioje rašė vampyras (Post 140518)
idomiai, nes A klase turi elektrini vairo stiprintuva, ir trukus dirzeliui dirba stiprintuvas, sedi i masina ijungi degima ir jau sukinejasi :)

Dirzelis netruko.
p.s pas mane 99m A-klase, gla ant nauju jau ir sukinejas ijungus degima, pas mane ne :/

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:21.