![]() |
aha, įdomiai čia. Panašiai būna kai babina per duslintuvą muša.. :xx:
|
pas mane irgi neveike, pastumus dantratuka viskas veikia, kol vel neiskrenta :)
P.S. pas ji ne greitis nesisuka, o kilometrazas |
Sveikinu su pirkiniu :). Siektiek laiko ir meiles ir bolidas bus.
|
Citata:
|
Citata:
|
nu as Karoli lipdziau is dvieju viena spydika, ka as galiu pasakyt , viskas ten labai painiai, i smagrati eina apsuku daviklis, kur greicio trosas nueina neatsimenu, bet jei pasiknist giliau po pati spydika, isardziau iki paskutinio varztelio, tai greitis ir rida priklauso nuo greicio troso, ten viena detale yra svarbiausia, jei grybauja greitis - grybauja ir kilometrazas, nesvarbu ar rodo per mazai ar per daug. netgi greicio strelyte jei nuemi ir perstatai kitu kampu, kad pvz vaziuojant 100km/h, spydikas rodys 20km/h, tai pravaziavus 100km tau kilometrazas prasisuks tik 20km, nu manau supratai ka norejau pasakyt. o kad kilometrazas nesisuka visai, ten jis isciuozia tiesiog is savo vietos ir skaiciau ikrenta viduj, tas pagaliukas kur isciuozia, ji buvau nuemes ir rida pasidariau tokia kokia norejau pats :D
|
O, dar vienas is Telsiu :)
Sveikas prisijunges :wave: |
Citata:
smagratis yra tarp variklio ir dezes, jis tiesiogiai spidometro darbo neitakoja. |
del dirzu mechanizmo tj pasiskaityk: http://mb1.lt/showthread.php?t=4858&page=4
man irgi neveike,tj teko rele pasikeist ir tiek |
Gal kas schemą turit nuo kur į durų pypsiukus (ant stoikės tie du, viens apšvietimui, kits diržų pdavimui) pareina pliusas? Šiand testeriu pasižiūrėjau, vairuotojo pusėj nulius rodo.
ai dar pasižiūrėjau kas po tais salono užvalkalais...Kreminė oda :) tik būklė nekokia, bent jau kraštuos kiek matos (apvalkalai užsiūti tvarkingai, lengvai nenuimsi) Citata:
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:00. |