Citata:
Pradžioje rašė glutaminas
(Post 117959)
O kokia kategoriska nuomone :) negi visi tokie zmones vazineja su mb? Jei ne mb, tai slamstas ne masina :D Suprasciau jei zmogus pasakytu vazinejantis su apynauja masina, o tu vazineji su lavoniniu perpuvusiu keturakiu uztamsintu veidrodine pleve ir kalbi tokius vejus.. Nenoriu cia plestis i diskusijas, bet turbut bent nesi su tuo paciu citroenu vazinejas.. O pasibandyk kada c5, ir pamatysi, kad tavo senas puvekas tikrai prasciau juda, uz analogiskus pinigus nupirktam devetam citroen c5.. O del patikimumo, tai teko tureti sprinteri ir jumperi.. Aisku sprinteris patikimesnis, bet palyginus kaina, dar klausimas ka vel imciau..
|
Įdomus tu žmogus su dar įdomesniais sugebėjimais:confused: Kaip tau iš nuotraukos pavyksta nustatyti, kad MB perpuvęs lavonas? Aš irgi taip noriu mokėti:confused:
Ir kodėl tu lygini C5 su W210? Ten pakaba visai kitokios konstrukcijos. O dėl patikimumo, tai Citroen irgi nežiba:wave:
Citata:
Pradžioje rašė glutaminas
(Post 118006)
SUtinku kad tavo "nesenstantis" keturakis vaziuoja smagiau nei 10 metu jaunesne opel astra, bet dauguma nors kiek koses turintys galvoje ims butent opeli... :xx:
|
Vat čia jau pagal kiekvieno varpinę. Košės galvoje pas mane yra, bet Astros nenoriu, man patinka galu varomos mašinos. Tai jei neimsiu 10 metų Astros, tai būsiu kvailas? O jeigu paimsiu 10 metų Omega?
Citata:
Pradžioje rašė c250el
(Post 118012)
kur cia tvarkai ta airmatica ? man yra parejes jis ,siurbli nupirkau ,bet nekilnoja masinos ,tai neina pavaziuot viskas trinasi
|
Jei tu čia apie S202, tai parodyk man ten airmaticą. Nesu dar tokio matęs C klasėje:confused:
Citata:
Pradžioje rašė liudas777
(Post 118017)
Nu citroen c5 man labai graži mašina tai dėl išvaizdos nevarykit. :D O važiavimo nežinau, niekada nebandžiau. :D
|
Senas šlykštus, naujas jau :good:
Citata:
Pradžioje rašė eSaS
(Post 117987)
:juokiasi: nks cia tu amortiku neperka po 4k,atsipeikek glutaminas...visi restauruoja..
|
Jis nekainuoja 4k:wave:
|