MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Shapalas W210 2.9td 97metu (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=6082)

Tomskis 2010-12-27 10:43

viskas aisku, negerai 2.9 :D

simaso 2010-12-27 14:48

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 117663)
Tai kai variklis tyliau dirba to nesijaučia:) Aš buvau šalia pastatęs 2,9TD ir 3,0TD...2,9TD labai garsiai dirba, bet ten žmogus papildomai vietose išklojo garsą sugeriančią medžiagą. Dabar tylu salone:) O lauke girdisi, bet kas lauke darosi man giliai:cenzura:

gal galima būtų daugiau informacijos, kur jis ten išklojo garsą sugeriančias medžiagas ir kas per medžiagos ?:wave: pas mane irgi garsas yra salone, bet 2,9TD privalumas - ekonomiškumas.

Shapalas 2010-12-27 19:18

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 117747)
gal galima būtų daugiau informacijos, kur jis ten išklojo garsą sugeriančias medžiagas ir kas per medžiagos ?:wave: pas mane irgi garsas yra salone, bet 2,9TD privalumas - ekonomiškumas.

simaso kokioa pas tave sanaudos?

simaso 2010-12-27 20:00

Citata:

Pradžioje rašė Shapalas (Post 117780)
simaso kokioa pas tave sanaudos?

Pas mane s210, sąnaudos turbūt didesnės kažkiek. Tiesą sakant, net nežinau kiek valgo, įpilu kuro ir važiuoju:geda:

Edgis 2010-12-27 23:14

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 117747)

Galima, trečiadienį nuvažiuosiu pas jį ir ištardysiu kur ką klojo :wave:

ldalius 2010-12-27 23:24

jeigu kam padėsiu tai pasakysiu taip:
senais laikais būdavo pirkti tokios košės rusiškos ir lietuvių chemijos pramonės gamybos kuri būdavo tepama ant mašinos grindų ir pertvarų . Jos paskirtis būdavo būtent sulaikyti garsą. Jis sudžiūdavo per kokią parą ir pasidarydavo vos ne kaip gumos sluoksnis. Dabar kartas nuo karto dar irgi tenka apie tokią išgirsti. Paskui yra kitas variantas. Taip pat išardai visą salono dugną ir priekį dengiančią kiliminę dangą ir kruopščiai kloji tokią specialią garsą sugeriančią vatą, kurios išorinė pusė turi plėvelę juodos spalvos su smulkiais kvadratukais. Paskui vėl sudedi visą kiliminę dangą ir džiaugiesi tikrai ženkliai sumažėjusiais garsais iš variklio ir važiuoklės. Antrą metodą esu pats ne kartą sėkmingai atlikęs - aišku MB dar neteko, bet dabartiniam savo universalui ko gero pavasarį darysiu, nes italas kažko garso izoliacijos jame pagailėjo

eSaS 2010-12-27 23:38

vibracija buna kai uzvedi salta motora,bet turbut tai normalu o kai karstas motoras ant laisvu kaip ir nesijaucia nk :)

driuliauskas 2010-12-27 23:40

mano tevas sakydavo. jei saltas dyzelis purtosi laikas keisti zvakes, visus filtrus arba pagalves :D

eSaS 2010-12-27 23:46

per ta posaki ieskau as bedu,kur ka pakeist ka paremontuot :xx:

liudas777 2010-12-27 23:49

Citata:

Pradžioje rašė ldalius (Post 117905)
jeigu kam padėsiu tai pasakysiu taip:
senais laikais būdavo pirkti tokios košės rusiškos ir lietuvių chemijos pramonės gamybos kuri būdavo tepama ant mašinos grindų ir pertvarų . Jos paskirtis būdavo būtent sulaikyti garsą. Jis sudžiūdavo per kokią parą ir pasidarydavo vos ne kaip gumos sluoksnis. Dabar kartas nuo karto dar irgi tenka apie tokią išgirsti. Paskui yra kitas variantas. Taip pat išardai visą salono dugną ir priekį dengiančią kiliminę dangą ir kruopščiai kloji tokią specialią garsą sugeriančią vatą, kurios išorinė pusė turi plėvelę juodos spalvos su smulkiais kvadratukais. Paskui vėl sudedi visą kiliminę dangą ir džiaugiesi tikrai ženkliai sumažėjusiais garsais iš variklio ir važiuoklės. Antrą metodą esu pats ne kartą sėkmingai atlikęs - aišku MB dar neteko, bet dabartiniam savo universalui ko gero pavasarį darysiu, nes italas kažko garso izoliacijos jame pagailėjo

Pirmas dalykas šiais laikais yra brangus. Bet šiaip labai neblogas. :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 22:46.