![]() |
Aš kai tikrinau savo buvusiajam mersiukui tai būdavo 14 gal. Čia 2.4D 1982 metų.
|
tai jis ant testerio nustates taip kad jam rodo 2, persuktu per viena rankenele rodytu 0.2 arba 20, dar per viena, butu 200 :)
|
skiriasi netgi žvakių įtampos, nors vizualiai jos būna tokios pat - vienos būna 11V, kitos 11,5V, trečios 12V
|
as dabar nusipirkau iskras 11.5V, negaliu kolektoriaus pirmo varzto atsukt :) prasisuka sesiakampis, nu bet susitvarkysiu. dar pasirodo buna ir skirtingo ilgio zvakiu nuo 68 iki 71 mm
|
pas mane 2.3 turbo dyzelis senasis variklis zvakes 11.5v rodo po 17 omu visos 4 bet turiu beda dega pakaitinimo zvakiu indikatorius skydelyje, maniau kad trumpina zvake, bet pasirodo ne, rele dirba uzkurus varikli nuo reles link zvakiu sroves nebepaduoda, bet lempute dega, gal reikejo pradet nuo to kaip man parsidejo bedos :xx: o buvo taip, pries savaite vokieciuos nusoko raktas negalejau uzvest paskambinau i lt pazystamam dyz meistrui, tik tvarko jis mechanine dali elektroj nelabai ka. jis pasikonsultavo su siurbliu meistru, ir patare inmobilaizeri issukt ir pajungt kuras tiesiai, kaip liepe taip padariau masina vaziuoja kaip vazevus tik va beda dega zvakiu lempute, pas mane juk kompo nera masinoj, siurblys paprastas boch, kur kokiu bedu ieskot gal kas zinot dekoju is anksto:)
|
parašyk kad būt dar aiškiau kebulo modelį ir metus mašinos. Anketoje matau parašyta Vito. Ar ta mašina pas tave? jei Vito tai neteko čiupinėt nei relės nei elektrinės grandinės principo nežinau
|
vito 110 1997 metu senas bet dar visai nieko masiniukas:) masina pas mane, i kas keisciausia per situos salcius uzsikuriu be problemu
|
o tai kaip tau masina uzsikuria jei itampos rele nepaduoda? zvakes juk nesyla tada
|
spėjimo būdu samprotauju:
pati relė signalo neduoda į skydelį dėl pasikeitusių varžų ar perdegusių žvakių. O kompas manau kad pasiima duomenis iš relės apie žvakių varžas ir duoda signalizaciją įspidometrą.. Bet gal būt kai pas tave padarė kompo apėjimą paprastu būdu, tai gal kompas ir nebesupranta kažko, dėl pakitusios jam elektrinės grandinės? Bet čia tik sapalionė |
nuo reles srove eina i zvakes kai uzkuri srove nebeina, rodos viskas ok, bet pakaitinimo lempute dega:xx: kazkokie x failai ir beda ta kad aplink nezinau gero elektriko as pats is kupiskio
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:11. |