MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W210 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=201)
-   -   Sunkiai kuriasi, nesilaiko kuras sistemoje? (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=8444)

juozas 2012-03-01 16:41

as su savo cdi kariauju su oru :d pastaciau jau net filtra nuo c klases kur jau metalinis ir is bako ateina be oro bet uzgazavus stipriai is filtro jau iseina su oru , o uzgesinus is filtro traukia kur i baka.... toks jausmas kad filtre lieka oro ir nenusiorina..... kazkaip mano auto fiziko desniai negalioja vamzdeliai nauji filtras naujas ir t.t :xx: p.s. net slangas sumerkus i kanistriuka slangute lieka tuscia ....

Dalius/68 2012-03-01 18:55

šiaip nera butina ,bet rekomenduočiau pasikeisti visas pakaitinimo žvakes,pas mane masina jau keturi metai ,o prieš tai velniai žino kas keite ir ar iš viso nuo gimimo jos ten.Diagnostika rodo kad jos ten dar yra,pabrešiu ši žodi ,yra..... bet jos toli gražu neatlieka to ka turetu atlikti,manau tikrai pades ir kursis daug geriau...

Tomskis 2012-03-01 19:13

tai be filtro i buteli sumerk slangas, pasiziek gal ir tada gaudys, tai gal siurblys ar tas maziukas zemo slegio siurbliukas ar kaip jis ten? :wacko:

juozas 2012-03-01 19:34

nu bandziau su tuo neardomu filtru taip kad filtro korpusas atkrenta, toks jausmas kad negali to oro isvaryt is filtro ir jis ten vaiksto pirmyn atgal

Tomskis 2012-03-01 19:45

seip tai kai duodi prasisikt, o tu zinau duodi prasisikt masinai, tai turi iseiti tas oras. pas mane kai keiciau fitrus, pora dienu kazkur burbuliavo kol isejo

juozas 2012-03-01 21:07

nu db pavazinesiu su skaidriom slangom kol kils kokia mintis, bet jau visa neta isnarsiau nk neradau, visiem arba guminiai ziedeliai arba purkstukai durniuoja pas mane purkstukai tikrinti gumytes pakeistos zemo slegio pompa sukant starteriu virs 3 bar aksto slegio perrinkau rem komplekta kaip ir viskas grazu ten... filtras naujas , korpusas irgi naujas , slegiomreguliatorius naujas :) kaip ir turetu buti ledas ;d kuresi be parkiu kol salcia neuzejo prie -19 ryte uzkuriau puikiai kita nakti da pasal ir nebeuzsikure kol negavo eterio ir prikurkes , o db net prie tokios temp ryte reik pasukti keleta sekundziu :ne:

Darinis 2012-03-01 21:23

Citata:

Pradžioje rašė juozas (Post 196906)
nu db pavazinesiu su skaidriom slangom kol kils kokia mintis, bet jau visa neta isnarsiau nk neradau, visiem arba guminiai ziedeliai arba purkstukai durniuoja pas mane purkstukai tikrinti gumytes pakeistos zemo slegio pompa sukant starteriu virs 3 bar aksto slegio perrinkau rem komplekta kaip ir viskas grazu ten... filtras naujas , korpusas irgi naujas , slegiomreguliatorius naujas :) kaip ir turetu buti ledas ;d kuresi be parkiu kol salcia neuzejo prie -19 ryte uzkuriau puikiai kita nakti da pasal ir nebeuzsikure kol negavo eterio ir prikurkes , o db net prie tokios temp ryte reik pasukti keleta sekundziu :ne:

varyk masina kad dar karta patikrintu pursktukus....

juozas 2012-03-02 07:26

nu jau 2 kartus ant stendo state ir kolbas ne kart staciau ant saltu, karstu visi grazina kura su minimalia paklaida.... kazkaip mastau kad tik oras cia .... bet kdl td vedesi gerai ir paskui viena ryta blogai .....

juozas 2012-03-03 11:03

na ka sudejau skaidrias slangas tai uzvedant neuztraukia oro i sistema... tik kai stipriai gazuoji uzputoja mazdaug nuo 2.5 -3rpm, tai vadinasi kazkas kitas neleidzia slegio sukelt :ne:

FAT 2012-03-03 11:23

Kazkur sistema ora gaudo, man buvo panasiai ant hdi ilgiau pastovejus neidavo iskart uzkurti. Problema buvo prie pat variklio kai kuras pasiduoda i auksto slegio siurbli, slangele paprasciausiai buvo neuzfiksuota. Pabandyk ilgaiu palaikyti masina nejudinta max 12h. Jei slangelyje bus oro tikrink sujungimus ir praleidimus kuro sistemoje. Dazniausiai pasitaikantis oro pagavimas i sistema buna per kuro filtra

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:37.