![]() |
pries kelis metus turejau W124 200D 55kw, va cia tai bukybe.
viena karta besisnekuciuodamas su pazystamu vokieciu pasisikundziau jog baisiai silpnai traukia, ir jis pasake fraze kuri istrigo i mano makaule: OF COURSE, IT'S NOT A SPORT CAR, IT'S A FAMILY CAR. zodziu vazineju siuo metu W202 C220D 70 kw, jis nera labai vikrus, bet jis :zenklas: ir as tuo megaujuosi :zenklas:: |
Citata:
Veiksmingas sitas dalykas. Vien del to, kad jei iprastai deze startuoja 2 pavara, nuspaudus stabdi ir gaza, sukelus apsukas permeta i 1 pavara dar stovint. |
seip klausimas kiek tu sukeli ten tu apsuku? laikidamas stabdi, ir stagiai nuspaudus gaza, tik pradejus judeti jis ir taip imeta 1ma pavara.
juokingi man tokie isradinejimai ir dar juokingesni ju pavadinimai Citata:
|
Citata:
ai nieko ten tokio jei viena karta taip padariau :DD siaip cia daug kas nuo variklio galios priklauso,idomu kaip tu nori prasukt,jei iki burnouto tai su dyzeliu nesvajok nebent ten koks 320cdi cipuotas,draugelis turi w202 2.2cdi tai jam sukasi ratai ir tiek.startui gal ir uzteks to prasisukimo bet zinok labai nepajausi,nes kaiip ir dyzelis ne taip reaguoja kaip benzas.dar daug kas nuo dangos priklauso jeigu pvz i apacios kalniuko stovi tai irgi nieko neiseis,man net neiseidavo masina slyst pradeda dar ir asfaltas ten naujas buvo beje pas juoza manau irgi iseitu prasukt normaliai ratus ir dar man atrodo jeigu neprasukciau tada ratu,tai tu mane juozai suvalgytum :) |
slifuoju su dyzeliu kaip per tikra burnouta, patikek kaip ratai sukasi stabdzius uzspaudus
|
aretez vadinas tu nesaziningai zaidei :p :xx:
|
Su dyzeliu sukasi kaip turi buti. Turejau BMW 525td 96KW prasukt ratus budavo lengvas Marlboro atmetus dar 20KW suktusi ne ka prasciau,sukimo momentas dyzeliuj siektiek padeda ta padaryti. Turejau Ir 520i 95KW. Jy budavo sunkiau issukti negu td.
|
bego nuo vilko, o ant 2,2 pataike :D
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:43. |