![]() |
man E klasė nustojo būt įdomi kai tuos pradėjo keturakius gamint :) nu kokio baisumo mersas... už skorpa varliaakį baisesnis :D
|
Citata:
|
Citata:
|
nu blyn cia visi irodineja, kad 211 neimanoma nupirkti be 10e o cia va mano akim ziurint tikrai neblogas ir tvarkingas modelis :-) ir kiek supratau tai net 20 lt nesiekia sis pirkinys :good:
|
Nu salonas matosi patrintas, patrintas. :D Sveikinu su pirkiniu, geras pasirinkimas! Geros eksplotacijos. :)
|
Citata:
|
Citata:
|
zinau kad sunkiausiai, bet parenkama :)
|
Kas liecia spalvos pataikyma, tai gana gerai pataike. Skiriasi nezymiai ir tai kai zinai kur ziuret, o ant saules, tai isvis skirtumo nesimato. Del tu parazitiniu, tai dar iki ju nedaejau, bet lyg niekas necypia...
Suvazineta marsrutu Kaunas-Druskininkai-Kaunas. Vaziuota 5 suaugusiu asmenu + sioks toks bagazas. I Druskininkus vaziuota uzsukant i ivairias vietas (Alytaus centras, Gruto parkas ir pan.), greitis trasoje ~120km/h. Grizta i Kauna be jokiu sustojimu, greitis trasoje ~100km/h. Marsrutas Druskininkai - Kaunas: http://i441.photobucket.com/albums/q...rauka2605a.jpg Bendras marsrutas: http://i441.photobucket.com/albums/q...rauka2606a.jpg |
PARDUOTAS.
Nupirko kazkoks pacanas is Jonavos, kuris apie auto neraukia nieko kaip ir kartu su juo atvaziave draugeliai, kurie bande primesti afigienus ekspertus ir visa auto apziurinejo is mazdaug 10cm atstumo, bet kad dazytas galinis sparnas pastebejo tik tada, kai duriau pirstu i ji ir parodziau foto del ko buvo dazyta :D Nupirko puikios bukles auto uz juokinga kaina nesuprasdamas ka nupirko, nes kitu tokiu nebuvo apziurinejes ir nezino, kad nupirkt MB dyzeli su originalia 280ka rida, nenujotu salonu, neblogos komplektacijos ir visais idealiai veikianciais prietaisais yra gana problematiska. Kas man nutiko, tai eksplotacijos metu nugeso priekines trumpos sviesos, galvojau, kad xenonu blokeliai bus, bet pirkejes veliau issiaiskino, kad nusprogo kazkoks sviesu blokas, tai susitikus tvarkytis dokumentu buvo labai del to nepatenkintas, sako zinojai beda, apgavai mane :D Net zodziu pritrukau po tokio jo issireiskimo :D O apziurinejo gal valanda ir nerado prie ko prikibt, tada vezeme patikrai pas jo pasirinkta meistra, kuris padare diagnostika, pravaziavo, apziurejo ir nieko blogo apart tu lempu pasakyti negalejo. Gaila, kai geras ir tvarkingas auto pakliuna i tai nevertinanciu zmoniu rankas. Jau apziurinejant svarbiausia buvo ar gerai traukia ir bandomasis vaziavimas vyko principu - gazas dugnas... Pries tai niekada neturejes MB, tik BMW. Nu ka padarysi, tikiuosi kantrus bus sitas W211 :) |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:18. |