MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Apie Viską (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=102)
-   -   Automobiliu kvepaliukai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=9293)

Finalfour 2012-03-09 10:18

Citata:

=vanix;198495Man kai mano masina svari, bet padangos nejuodos tai kazhkaip aki riezia jau net :)
Va, del sito tai pritariu, man taip pat :)

FAT 2012-03-10 08:18

Nenaudoju jokiu masininiu kvapu, pilnai pakanka palaikyti svara masinoje ir ciut, ciut pravira langa

vanix 2012-03-10 13:10

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 198503)
Vanix, jei žinai kox ten senukuose juodintojas yra, tai pasidalink pavadinimu. man irgi reiktų. esu naudojęs kelis kartus paprastą valyklį panėlei, padangos blizgą ir nelimpa vanduo, bet idomu pamėgint ir specialų tam skirtą daigtą.

dabar nepasakysiu, garaze tas juodintojas guli. Bet ten ju nedaug ir yra is tirkuju, man atrodo isvis vos ne sitas vienas ir yra, zinau kad lenkishkas ir kad yra skirtingu talpu, uz 10 lt ir 15 lt. Atrodo grynai kaip aerozolis, nupiesta padanga ant bonkes :xx:

Mindeee 2012-03-10 19:30

Idomu buvo paskaityt ka juozavas parase, bet tik klausimas del wireless, sakai, kad geriau prie stalo naudot laida nei wireless, bet jei jis yra namie pajungtas tai koks skirtumas ar su wireless ar be jo naudoji neta, vistiek tos bangos sklando visad. Ar klystu?

juozavas 2012-03-10 19:57

Iš vienos pusės tu teisus - įjungto wireless devaiso antena visada "aktyvi", tiksliau, bet kada gali būt sužadinta. Iš kitos pusės, ji yra tik siųstuvas, ir jei prie jos nesijungia imtuvas - t.y. kompas - tai tau to ryšio tiesioginio ir nėra. Čia kaip su mobilkėm- jos visada "tinkle", bet aktyviausias veikimas (ir didžiausia "radiacija") kai skambini, t.y. kai telefonas bando užmegzt ryšį su stotim. (Todėl rekomenduojama neglaust telefono prie ausies, kol neatsiliepia pašnekovas) Aš nesu kažkoks green-peace, komfortas turi būt, ir pas mane patį wireless routeris pastoviai įjungtas, bet prie stalo turiu atsivedęs laidą ir dirbdamas visada pasijungiu.

Šitom temom apie elektromagnetines/radijo bangas daug prikalbėta elektronika.lt forume, bet čia tas pats, kas diesel.vs.petrol diskutuot. Tiesiog, jei man po 40 metų diagnozuos vėžį, nebus taip gaila, nes žinosiu, kad stengiausi jo negaut:) nes daug blogiau tokioj situacijoj būtų "va, o galėjau to ir to nedaryt, gal tiek ir trūko.. dabar nespėsiu w2xx merso išbandyt" :)

Finalfour 2012-03-10 20:21

Citata:

Pradžioje rašė juozavas (Post 198843)
Tiesiog, jei man po 40 metų diagnozuos vėžį, nebus taip gaila, nes žinosiu, kad stengiausi jo negaut:)

Kazkodel manau, kad atsizvelgiant i vos ne aritmetine progresija spartejanti zmonijos technologini progresa, kai tau po 40 metu diagnozuos vezi, susiparinsi ne labiau nei sloga gaves, nes po savaites jau busi sveikas :)

juozavas 2012-03-11 10:13

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 198470)
Matai, as plovyklose kelis kart maciau, kaip jie tepa kazka is kazkokios bankes, kaip tepala koki, tipo profesionalia juodinimo priemone. O tie aerozoliai... na gal tas kur tu sakai ir kas kita, reikes pasidairyt kai ratus vasarinius uzsimesiu ;)

Šitas gelis nepigus, bet efektas išlieka kelias savaites (aišku priklauso nuo ekspl. sąlygų), ilgam užtenka.
http://www.mysonaxshop.lt/sonax-xtre...700235205.html

egise 2012-03-13 08:36

As Areon gold naudoju, purskiama. Ir purskiu i peciuko angas, zymiai efektyviau. Tik aisku reikia atsargiai, kad nesudergt masinos :)

sharrasitto 2012-03-13 11:18

Citata:

Pradžioje rašė Banginis999 (Post 199612)
As Areon gold naudoju, purskiama. Ir purskiu i peciuko angas, zymiai efektyviau. Tik aisku reikia atsargiai, kad nesudergt masinos :)

areon gold pats geriausias. :uuu:

aware 2012-03-13 12:13

Citata:

Pradžioje rašė sharrasitto (Post 199631)
areon gold pats geriausias. :uuu:

Kvapas geras,bet isilaiko jis lb trumpai, arba as nemoku ir nezinau kur papurkst, tai ji dabar naudoju nebent parukes masinoj, kad kas ilipes nejaustu nemalonaus kvapo :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:43.