MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W211 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=202)
-   -   Apie variklio temperatura (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=9614)

Finalfour 2012-04-18 20:16

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 207427)
Aš tai siūlyčiau, kol ekranas nedega raudonai - nesukti smegenų :xx: Aš tau sakiau (per meet), kad MB variklio temperatūra apie 93 laipsnius, beveik kaip pirštu į aky :D

Beveik ;) Tik nepamirsk kad dyzelio ir benzo darbine temperatura skirasi, tad ziurint i kuria aki pataikei, siuo atveju panasu kad i benzinine :xx:
Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 207428)
nezinau kaip MB, bet tarkim naujesniuose forduose yra toks dalykas kad kai variklis pasiekia kritine temperatura, savaime uzgesta, apsauga nuo perkaitimo kitaip tariant

Tas pats ir MB. Pirmame poste sios temos berods tai pamineta. Tik idomu, ka apie pasekmes galvoja, isivaizduok, perkaista motoras sankryzoje ir uzgesta viduryje jos...

Apple 2012-04-18 20:18

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 207433)
Beveik ;) Tik nepamirsk kad dyzelio ir benzo darbine temperatura skirasi, tad ziurint i kuria aki pataikei, siuo atveju panasu kad i benzinine :xx:

Manau ta pati arba labai labai panaši :) stebuklingu skirtumu būt negali. Pas mane visada apie 93 :bebebe:

Finalfour 2012-04-18 20:20

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 207435)
Manau ta pati arba labai labai panaši :) stebuklingu skirtumu būt negali. Pas mane visada apie 93 :bebebe:

Reiskia dvi padalos virs 80 ;)
Beja, matei savo stopa, ka galvoji? Lituot, keist, ar taip palikt? ;)

Apple 2012-04-18 20:40

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 207438)
Reiskia dvi padalos virs 80 ;)
Beja, matei savo stopa, ka galvoji? Lituot, keist, ar taip palikt? ;)

kita savaite vezu auto, kad perkratytu pakaba, kad nebeliktu net menkiausio garselio, tada sekancia savaite varau auto perdazymui (bamperiai abu ir keli kebulo ibrezimai), tada visa poliruoti, o va tada jau stopa taisysiu :) istiesu tai manau apie kauno varianta, kur perlituoja LED'us ir uzlakuoja. Nes kiti variantai nepatikimai atrodo. Kas jei dabar pasikeisiu i kita ir po metu vel tas pats.....

Finalfour 2012-04-18 20:59

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 207439)
kita savaite vezu auto, kad perkratytu pakaba, kad nebeliktu net menkiausio garselio, tada sekancia savaite varau auto perdazymui (bamperiai abu ir keli kebulo ibrezimai), tada visa poliruoti, o va tada jau stopa taisysiu :) istiesu tai manau apie kauno varianta, kur perlituoja LED'us ir uzlakuoja. Nes kiti variantai nepatikimai atrodo. Kas jei dabar pasikeisiu i kita ir po metu vel tas pats.....

Ketini mint Kauna? Galim kooperuotis, pigiau bus. O siaip nemazai darbu cia sumastei. Kur dazysi? As tas savo rudeles kelias irgi visai noreciau pasitvarkyt.

Apple 2012-04-18 21:04

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 207442)
Ketini mint Kauna? Galim kooperuotis, pigiau bus. O siaip nemazai darbu cia sumastei. Kur dazysi? As tas savo rudeles kelias irgi visai noreciau pasitvarkyt.

va cia dazysiu :) UAB" Dažyti verta" Šiltnamių g. 26a, Vilnius. Siaip del vaziavimo i kauna, tai yra valdiskas auto, todel toj vietoj bedu kaip ir nera :) for free. Tik reikia ta meistra surasti... (gal kas turit telefona?)

Finalfour 2012-04-18 21:12

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 207443)
va cia dazysiu :) UAB" Dažyti verta" Šiltnamių g. 26a, Vilnius. Siaip del vaziavimo i kauna, tai yra valdiskas auto, todel toj vietoj bedu kaip ir nera :) for free. Tik reikia ta meistra surasti... (gal kas turit telefona?)

Manau ir Vilniuje siaip turetu juk buti tokiu auskarankiu, kurie moketu ir sulituoti, ir uzlakuoti tuos ledus... bet kaip visada, didziausia vertybe yra informacija... kur toki auksaranki rast?
O "dazyti verta" - cia pigu ar labai kokybiska, ar siaip pasirinkai randomu? ;)

Apple 2012-04-18 21:23

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 207446)
Manau ir Vilniuje siaip turetu juk buti tokiu auskarankiu, kurie moketu ir sulituoti, ir uzlakuoti tuos ledus... bet kaip visada, didziausia vertybe yra informacija... kur toki auksaranki rast?
O "dazyti verta" - cia pigu ar labai kokybiska, ar siaip pasirinkai randomu? ;)

kainos neklausiau :xx: girdejau kad kokybiska. Man dali draudimas kompensuos. Sidabrine spalva labai slidi, siek tiek neatitai kai spalvos ir iskarto matosi. Mano pries tai buvusi C'ske tai buvo marga kaip karve :D vaziavau pardavineti vidury nakties ir tai pamate kad visa dazyta :D

Del LED, tai gi kazkuris forumietis reiskesi, kad pazysta meistriuka. tai as tikiu, kad jis duos telefona :)

vampyras 2012-04-18 21:45

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 207428)
nezinau kaip MB, bet tarkim naujesniuose forduose yra toks dalykas kad kai variklis pasiekia kritine temperatura, savaime uzgesta, apsauga nuo perkaitimo kitaip tariant

vienintele apsauga sumazinti galia iki 30% isjungti visus imanomus elektrinius prietaisus kondicionieriu ir pan, uzdegti raudona simboli stabdyti masina, ir blogiausiu atveju vaziuoti pokol variklis uzkals, va cia mersas :)
p.s. speju tas fordas buvo US rinkai skirtas, nes pas ju nurmalu tokie bajeriai :)

Marozas 2012-04-18 22:26

atsargiai su viduriniu ledu, kad nebutu kaip man. Jie man rodos visada luzta nuemus, o tada zaist su hermetikais reikia... O atskirai neparsiduoda, tik plokstele kartu su apdaila ir viskuom:)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:17.