Visi galit atlekti sudalyvauti nesvarbu ar 8 ar 9 manau bus tikrai.
O as pats pasistengsiu irgi atlekti ;) O gal yra norinciu kllaipedoi suorganizuoti meeata nes as kaiptik siame mieste dabar gyvenu ir noretusi kad cia susirinktumem ;) |
tikiuosi bus w210 savininku, nes kvailu klausimu turiu visa kalna :D
|
Citata:
|
na juk MB Vilnieciu temoj jau nebloga grupele susirinko. tai jau ir galetumet paorganizuot Vilniaus meeta :)
|
Citata:
|
Citata:
tegul uzsiregistruoja, paraso apie save toj temoj ir jau padides gretos. ir koks arbuzas jau gales paorganizuot susitikima :taip: |
Citata:
|
nu jau meete visi :xx: net zinute gavau kad jau 16 mersu susirinko. sakyciau visai neblogai
|
Citata:
|
mano masina tvarko, todel si karta praleidau :(
|
O blemba man iki molo 400m bet tingiu vaziuot :geda:
|
o **, kazkaip jus cia taip greitai susiorganizavot ,net nepastebejau esu uz 100 km atvaziuociau ,bet jauciu kad per velu ;/
|
cia pagrinde mb sport clubas buvo ir plius keli mb1 forumieciai (kiek maciau is masinu lekdamas pro sona)
o kas neatvykot tai nepergyvenkit mb sport clubas ten kiekviena ketvirtadieni renkasi |
na tai vilnius kooperuojames ir lekiam kita ketvirtadieni, nes jau kaip ir savaitgalis bus :)
|
Citata:
|
susitikime buvau aš :) labai patiko :bounce: manau kad buvo daugiau nei 16 mersų.
|
Foto Bus ?
|
jo laukiu ir as turetu pasirodyti www.mbsportclub.lt :)
|
sita tema pamaciau siandien ..... :unreal: nu siaubas! :(
|
Na kadangi esu tu susirinkimu kaltininkas :geda:
Tai galiu pasakyti kad viso buvo 21 mercedesas ir viena ubage OOOO valdove :D O zmoniu nemazai daugiau nei 30 ;) Foto patalpinsim ir butinai su jumis pasidalinsim ;) Visi esat mielai kvieciami i musu susiburimus suzinoti kas mes ir ka mes veikiam bei kokie musu planai :) O esant didesniam norui galima suorganizuoti meeta be grafiko ir padaryti ketvirtadini jai jus tas domina reiskit nuomone ir pageidavimus tai tikrai padarysim visus informuosiu ir sukviesiu. Labai aciu MB1 uz draugiskuma ir kad jusu nariai tikrai yra draugiski, tikimes ir toliau tokiu geru ir draugisku santykiu ;) Juk mes cia del vieno tikslo del mercedesu :):zenklas: Foto iš MB sport club meeto Kaune 2009-04-23 |
ir as ir as ir as ten buvau :bounce::lithuania:
|
jooooo ir smagu labai buvo ;)
|
super! ;)
nemaniau, kad tiek daug si karta susirinks ;) |
o jau ir nuotrauku yra :)
|
EEE:602 - labai tvarkingas mersiukas! super atrodo visas originalus! :good:
|
Kad numeriu nesimato nei vienos :D
p.s. Aj jua supratau :D cia gi hardo |
aha, hardo ;)
seile varvejo ziurint i jo mersiuka :seile2: |
Tai kad ir tavo svarus :)
|
Citata:
|
Vien jau mersu skaicius rodo kad buvo liuksiskas meetas :good:
|
na mes tikimes kad jie augs ir nariu dauges ;)
Labai noretusi pradet organizuoti meetos klp bet kad nieko nepazystu is klp :( |
rytoj, 2009-05-07 19.00val organizuojamas mbsc meetas molo aiksteleje :) butu norinciu? ar as cia tik vienas aktyvesnis, kuris kazkiek dar bando kazkur pasireikst ne tik forumuose? :D
|
nu jeigu spesiu baigt darba tai uzsuksiu ;) sakei reikes parodyt kaip veikia sparnuote :D
tik oras gali but prastas :( |
tureciau buti rytoj :)
|
susirenkam daugiau, kaip praeita karta :) smagu buvo labai :good:
|
Ar vyksta kokie forumo nariu susitikimai Kaune ?
|
Vyksta MBSC nariu ir MB1 nariu susitikimai ketvirtadieniais 19:00 prie Molo.
Informuojame visus savaites pradzioi ar ivyks :bounce: |
Sveiki o vilniuje gal kas renkasi?:seile::lithuania::vairuot:
|
yra Vilniaus tema: http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2...ht=susitikimai
bet labai jau neaktyviai i susitikimus ziuri forumieciai :) |
as UŽ :uuu:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:03. |