![]() |
Turiu aš ir nuo W140, susirask toj pačioj temoj yra nuotarukos, aš dar šiandien pažiūrėsiu kokių ten tų vairų nuo W140 yra ir vakare parašysiu
|
Sveikas, gal turėtai w124 88 metų OM603 3.0 variklį? :)
|
Isveze baltarusai, jau nebera
|
sedynes gal priekines c124 turi? bet kokias. tik kad nuo c124 butu?
|
Nea, kupe kiek buvo visi su oda buvo ir salonau jau seniai parduoti. Ryt paklausiu dar kelių žmonių, gal turės...
|
Citata:
|
vis nori pasidarit sildomas sedines? ;-)
Citata:
|
Citata:
|
atskleisk savo paslaptis ;-))
|
Citata:
|
Labas, gal turi w123 dyzelio pompa kaip yra ir prie jos tokia rankinė pompelė. Tos neturėtum? Ir kiek norėtum jei yra? Ir gal būtų galima bent į Radviliškį atgbent?
|
Labas, siurblys tai tikrai yra, o dėl tos pompikės galėsiu pasakyt tik rytoj, nes tikrai neatsimenu ar ji yra:blush:
|
Tai,kad ta pompike nauja labai pigiai kainuoja.
chia kaip pavyzdi numetu :)) Lietuvoj turetu Litais buti http://www.oscaro.es/lista.asp?ID_GE...SC_LEVELS=2713 |
Citata:
|
Ok, ryt grįžęs iš Rygos pasiknisiu sandėlyje
|
Ačiū Edgi, už detalę. :aciu::wave:
|
sveikas kiek mazdaug kainuotu W124 2.3l 1988m Kapotas su grotelem ,desinys sparnas , priekines faros , radiatorius , desinys posukis , ir sparnuote?
|
Citata:
Citata:
Kapotas 150Lt; sparnas 100Lt; lempos po 100Lt; radiatorius 100lt; Sparnuotė 30lt; posūkis geltonas 20lt, baltas 30lt. :) Gal dar kainas paderinsiu su šefu:) |
w210 valytuvo kaina? pas man spyruokles blogai prispaudzia, reikia gerai prispaudziancio.
|
Citata:
|
apsispresk liudai, ar i pnvz tau reikia, ar i vln, ar i radviliski :)
|
Tai tas siurblys liko paskutinis, tai laikyt jį kaip ir nėra tikslo, užtat kaina tokia. O Tomski, valytuvą nežinau ar Europinį turiu, nes UK netinka, reiks pažiūrėt
|
tai UK gali tada islupt spyruokles ir atsiust man dovanu :) o valytuva ismest :)
|
Dar iki kalėdų toli, o tu jau dovanų nori:xx: Tai tau tos kojelės reikia? Jei yra sveikų, tai kaina bus apie 30Lt, nes čia dažna visų plaukiojančių valytuvų bėda:)
|
Tai jei negaunu pnvz tai nuvaziuosiu kad ir i Radviliski. Jau kur anksčiau važiuos ten ir paimsiu. :)
|
nu jo man reik kojeles, man ties valytuvo viduriu, kur fiksuojas sluotele, neprispaudzia prie stiklo, krastus nuvalo, o vidurio ne, ir tiesiai per matomumo zona, labai negerai vairuot. tai davai sureguliuok ka nors, i vln atmesk uz 30lt. bet kad tikrai gerai prispaustu. nes ziurejau pas forumiecius masinas, ciupinejau, ten valytuvas sunkiau keliasi nei mano.
|
Nu žiūrėk kaip tau patogiau, mano nr paraše yra, tik būk geras, pranešk iš anksto, nes manęs 3dienas nebus, tai pasiimčiau iškart ir mašinoj vežiočiaus
|
Citata:
|
tai atsiusk i vln, kad ir rytoj :)
|
gal turi zenkliuka priekini C klasei,nespeju det :( jau gaila naujus pirkt :( galinius ir lupa,nuo c nulupo,nuo mano ir nulupo,karoce sudeliavimas vapse,svarbiausia net nuomt nemoka,nulauzia galini :)
|
a kaip tu dar su moldingais vazineji? ant kniedziu?
|
Citata:
|
vaikai kieme lanksto, pas man buvo pora kartu i sona nulenke priekini, bet nelauze
|
Citata:
|
del galinio nzn, priekinis nenusiima, issima tik su visu korpusu atidarius kapota
|
Citata:
|
Kiek kainuotu w202 abudu priekiniai el. langu pakelejai ?
|
Už abu 200lt
|
O atsirastu MB W210 iki 99m salono paneles virsutine dalis?
|
Gal w202 kebula su vaziukle ir priekinem durim turi?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:05. |