![]() |
O kur parktronikas, nejaugi nera???
|
Citata:
|
net keista, kad pas AMG nera tokio dalyko...
|
Citata:
pas mane net dusyk tokia beda buvo, ispradziu el sedynes motoriukas pasirodo trumpino ir iskrovinejo baterija tai silberyje rimtai pataise :) plaktuku per begeliu sedynes ir viskas :) akuma pakrove ir toliau vaziuoju kitas kartas generatoriaus rele isleke mokejau apie 80Lt ir 90lt darbas, yra generatoriu meistriukai Vilniuje savanoriu pr. 178A (cia megamestos adresas) bet jie kaimynai. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Na tada juos gali isjungti :confused:
|
Citata:
|
Kai konors nera masinoje, tai tada ir nereikia :) (bent jau man dazniausiai)
|
Citata:
|
Na kiekvieno zmogaus poreikiai skiriasi, man irgi langai svarbu, o del automato, tai man pagal automobili, jei koks w210 tai tik automatas, nes masina prabani, o jei auto sportinis tai tada tik mechanas :confused:
|
Man irgi is esmes to parktroniko ir el. uzuolaideles nereikia, ypac uzuolaideles :)
|
na parktronikai tai puikus dalykas bent jau man tai :good: o nuo lietaus tau orginalus niekada nesuveikia bent jau pas mane :)
|
Citata:
|
ESP tai labai geras navarotas:uuu:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Suradau toki navarota kaip balsavimas :) Galite prabalsuoti ir isreiksti savo nuomone apie mano masiniuka :) Labai idomu ka mano kiti. Balsavimas anoniminis taip, kad galite drasiai reiksti savo nuomone.
Aciu |
O kaip tu cia taip padarei?
|
Virsuje "Temos irankiai" ;)
|
negali but, kad yra kam ir negrazus :)
|
Tuos du kurie prabalsavo už negražus - ant galinės E50 sedynės ir po keliolikos sekundžių pataps jiems begalo gražus... Nesu labai sužavėtas senesniūjų Keturakių priekio stilistika bet AMG !!! Vairas ir sportiškas ir labai santuriai mersiškas, juodas salonas! Na da rjeigu būtų juodas.. Bet čia jau tik mano skonio reikalas :) Taigi :zenklas:
p.s. Pažiūrėjau video (kur su audi varžomasi) Rekomenduoju paskaityti lengva toki skaitala su idomiais pačio rašytojo pasakojimai apie jo pačio nuotykius, Sobieslavas Zasada "Saugus Greitis" (Rekomenduoju tikrai ne dėl didelio greičio mieste :)) |
Citata:
|
Citata:
:ploja: :D :D |
Citata:
|
Grazus, grazus tas mersiukas :)
Is foto nesuprantu, ar ta sidabrine spalva yra tokia... na blizganti, pvz kaip po restailo, ar neblizganti? |
arbuzai, perkelk visas nuotraukas i pirma post'a, nes nepatogu per 19 psl ieskoti ju :geda:
|
aisq kad grazus kas per kl?? bet kaip ir sake kad kiekvienas zmogus yra individualybe as kai pirkau clk teko labai susipykti su drauge nes jai baisi pati masina ir spalva nu zodziu tragedija :) sake taxas ir viskas (nes nemaza dalis juk "keturakiu" yra taxai na bet nieko priprato sake negrazi bet vistiek jau grazens negu pradzioja, siule ji man visokiu modeliu daugely bet :zenklas: tapo religija ir kito pasirinkimo net nebuwo :) :)
|
Perkeliau visas nuotraukas i pirma puslapi.
|
Geras tavo Edgarai AMG MB, bet aisku ne toks kaip mano(juokauju) :)
Rimtas daiktas cia, nesuprantu tik kas galejo prabalsuot kad negrazus :crazy: |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Taip gavosi, kad pats susimoviau :( |
Citata:
|
Citata: