![]() |
Citata:
blogesnio variklio uz 2.5 v6 turbut nera. dabar kita pasiuliau audi ir uzviriau cia kose , vaikai nesipykitv:) as pasiuliau derini audi 85kw pd variklis + quattro + 6 begiu mechanas, sita galima pirkt visa kita sudu kruva!!!!!! jei ne mano pasiulitas variantas tada tik CDI !!!!!! |
Citata:
|
+ dar dyzelis = Lietuvio svajone :vairuot:
|
ziauriai islaikytas :good:
|
o kas ten per pozicijos ant greiciu svirties "L - S" ?
Citata:
|
as ir pats nezinau, klausiau ir rimtesniu zmoniu, visvien nieks nezino.... :ne: As galvoju, kad cia kokie gal paletinti begiai ar kazkas tokio... :geda:
|
senesniuose modeliuose buvo L, S , o dabartiniuose yra 2,3
|
Citata:
ir lbai trumpi begiai toj dezhej, 120km/h apie 4000 apsuku (chia bent ant benzo W107 taip) |
Cia matyt is MB muziejaus :)
|
Citata:
|
aš kalbu apie tai ką žinau iš savo garažo ir kolegų kas užsiima remontais. Aš pavyzdžiui sudedu detales, ką man atveža klijentas, nes jau seniai esu pasimokęs dėti savo detales. Ką atvežei tą idėjau ir dažnai net neklausiu nei kur pirko, nei kiek mokėjo, o jei po metų ta pati mašina vel atvažiuoja su tom pačiom važiuoklės bėdom, tai jau ne mano galvos skausmas. Sutinku, kad ir audi jei nupirkai gerą ir dedi geras detales ji tarnauja, bet yra kaip yra
|
Citata:
mamos brolis taip pat turi a6 su tokiu varikliu tai jis pas savo draugely visa tai pasidare uz apie 1000lt. nevykes variklis tai kiek mazna. |
Citata:
|
Tai ir turi tyliau dirbt. Nes 6 cilindru darbas tolygesnis, nei 4 cilindru :)
|
Citata:
|
vaziavau su passatu b5 1.9 81kw ir su pasatu naujesniu nuo 2000metu, nzn ar b5 ar b6 skaitos, su 2.5 110kw, tai su tuo 2.5 vaziuodamas galvojau is pradziu kad benzas, nes ir ant tachometro daug skaiciu ir nesigirdi nieko. aisku gal skirtingai masinos nudroztos, bet man buvo butent taip
|
Važiavau aš su Audi Allroad. 6 bėgių mechanika, 2,5tdi su kažkiek kilovatų :D Burzgia kaip velnias, krato kaip wagenas:D Sąnaudos 8-9l/100km
|
Citata:
|
visi tie audi traktoriai ,kai paklausau pravaziuojancios tai mersas graziau dirba
|
Citata:
|
Na cia man regis bus dvi stovyklos :D kurie turi (tureje) audi ir sakys kad normaliai dirba, ir tie kurie netureje ir girdi matyt kitaip nei audi savininkai ta burzgesi :D netgi audi a8 3,3 tdi v8 burzgiklis geras, o kitos patys girdet turetumet.
|
Citata:
|
Drasi stovykla pas tave :D su tokiais teiginiais :)
|
Citata:
|
Eina nafik kokios kainos degalu lietuvoj, pabuni menesi be neto ir nebezinai kas pasaulyje dedasi :xx: blyn norgej db degalu kainos truputi pakilo, benzas apie 5.20 lt, dyzelis apie 5 lt kazkur, bet cia pragyvenimo lygis kitoks, nieks skirtumo nejaucia. Bet ne lietuvoj tokias kainas daryti, baisu :cenzura:
|
Lietuvis kantrus rūpužė - iškentės ir su kuro kainom :xx:
Anekdotas Lietuvos ateičiai: Susitinka Kubilius su Lukašenka, o šis ir klausia: - Girdėjau, kad Lietuvą parduodi? - Taip, - sako Kubilius, - o tau su žmonėmis reikia, ar be? - Geriau tuščią, - sako Lukašenka. - Gerai, - taria Kubilius, - bet tada dar porą metų reiks palaukti, kol visi nuo mano kainų ir mokesčių arba išmirs arba išlakstys į užsienį |
VAG dyzeliai sako: krrrrrrrrrrr..., O MB dyzeliai sneka: klaklaklaklaklaklaklaklaklakla.... :)
|
Citata:
o ka reiskia VAG ? :geda: |
Citata:
|
:aciu:
|
VAG yra kitaip tariant liaudies vagonas
|
Citata:
|
Citata:
cia svedijoj tautovezis grynas yra VOLVO,kai prisikta cia ju ant kiekvieno kampo,matyt zmones neuzdirba ant vw :xx: |
man tai svedijoj keista kad ziauriai daug korveciu :xx: varo senukai sau stogus nusileide bedu nemato :ralis:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
dideli amerikonai :good:
|
joo ir man patinka jie :good: pastoviai nuziuriu kai pravaziuoja koks GMC ar dodge pikapas,,o jau kaip burzgia jie .. :seile:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:02. |