![]() |
Citata:
|
draugas is kazkur gali uzsakyti kazkokius stiklus, kurie is isores atrodo kaip kazkiek tamsinti, panasiai kaip kokia 30-50%plevele, is vidaus to tamsumo nesimato, ar pan, ir matuokliai rodo 70% sviesos laiduma... pasakiau, kad palauksiu, kol pats isbandys :)))
|
Jei tamsini,tai tamsink visus,panaikintas draudimas tamsinimui plevele,tiesa islieka tas pralaidumo kriterijus,zodziu neturi langai but tamsesni soniniai priekiniai daugiau nei 30%,priekinis 25%,galas kiek nori...
http://www.diena.lt/naujienos/transp...-teisei-255857 |
Citata:
|
Utiutiu, geros naujienos.. :seile:
|
kame jos cia geros,neikertu :) kaip neleido 30% taip ir liko :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Gal kas turi kur nors foto, kaip atrodo maždaug 30% tamsinti visi stiklai? :) Nesvarbu kokia mašina.
|
savo pasimatuok :) nustebsi pamates, kad 30% tonuoti jie originaliai ;)
|
Tada per anksti džiaugsmas.. :ne: Na nežinau, galvosiu vasarą dėl tų langų. Šiaip pačiam man, kai pažiūrėjau kaip galas atrodo užniauktas, tai nežinau, nei geriau, nei blogiau.. :blush:
|
Citata:
|
Gamykliskai turetu but tamsinta apie 15% mazdaug man rodos,tai jei plionke det papildomai tai reiktu jau atitaikyt kad nevirsyt ten tu normu,bet esme kad dabar mentai neturetu taip kabinetis net jei ir biski daugiau pritemdysi...
|
|
tai kad su pacia sviesiausia40% uztamsinus priekimius langus
mentai pamatuoja rodo 75% o galima tik 30% tai iseina kad langas pats 35% |
Citata:
|
Man nepatinka galiniai tamsinti langai. Labai suprastina masina. Dar ant coupe gal puse velnio ziurisi, bet ant kitu ir ypac s klases, tai nieko gero. Gadina visa automobilio soliduma. Kazkaip nupigina visa isvaizda :xx::xx::xx:
|
Citata:
|
Citata:
|
tai kad negalima visu tamsinti,jei butu galima tai visi manau vazineti juodais langais :D
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
siaip as tamsinsiu savajam mb visus langus ir priekini pati:)
|
Citata:
|
nu as priekinio tamsinti tai nematau tikslo, nes kai visi langai tamsinti be priekinio, tai is priekio kai ziuri, nieko vistiek nesimato, nes kiti langai uztemdo salona.
|
Citata:
|
as tau ta tiksla galiu paaiskint jai noretum, del ko priekini tamsinsiu, ir beje ne juoda plionke desiu.
|
Citata:
cia skonio reikalas is tikro kam grazu kam ne ;) |
Citata:
|
visu pirma apie plionke, desiu veidrodi amerikietiska, pati svelniausia koks yra ant visu stiklu, ta prasme maziausiai procentu. kai yra tamsinama juoda plionke is kart matosi kad stiklas kazkos tamsus, nesa i juoduma, o veidrodine plionke tik padidina zalsva tonuoto stiklo atspindi. o del priekinio stiklo todel, kad pvz kad jeigu asistosi tokiu atstumu kad matytum priekini stikla ir priekini sonini stikla, pamatysi skirtuma ir lb akivaizdu jei visi stiklai bus tamsinti o priekinis ne, jai visi jie tamsinti jokio skirtumo neizvilgsi, kaip pavizdys paziurek pas egdara kur jo fotkes, maciau kazkurioj foto lb gerai matosi nes masina nufotkinta geru kampu. nezinau ar supratai bet kitaip paaiskint nemoku:)
|
Prisidedu ir as prie nuomones, kad langus tamsinti visus arba nei vieno. Del priekinio stiklo: pats norejau tamsinti priekini, bet gavos daug reikalu su pleveles prilipimu ties stiklo krastais, kur tokie juodi taskuciai yra. Uzklijavus is tolo atrodo graziai, bet is arti gaunas juodas fonas su pilkais remais. Norint galima bandyt zaist ir pridegint ties ta vieta plevele, bet labai jau daug laiko uzimtu...
|
sildai stikla is lauko puses ir su mentele pristumdai, bet buna kad ir nelimpa, cia nuo tu priklauso taskuciu. bet ant veidronines plionkos nelb matosi
|
Citata:
|
Citata:
o del priekinio lango tai man irgi kazkaip keistai skamba :D ziuresim kas gausis |
Citata:
Citata:
|
na sakau priklauso nuo stiklo, buna ir man kad neprilimpa, tada paaiskini zmogui kad nieko cia nepadarysi ir viskas. panele aiste nelb supranta gal apie ka kalba eina, su veidronine plionke tiesiog padidini stiklo tonacija. buna gi mersam melsvai tonuoti stiklai, tai tai veidrodi klijuoja tai jie pamelynuoja tiesiog. mano atweju jie bus zalswesni.
|
Citata:
|
darysiu tai pavasariop, kai motuosiu audio sistema, nes nebereiks visu apdailu po 2 kartus ardyti.
|
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:10. |