![]() |
dabar galvoju o ar turejo konkurentai e60 ar a6 c6 kazkokiu igimtu ir tokiu tikrai procentaliai labai brangiu ligu, jau nekalbu apie airmatic?
e60 tikrai neturejo, na a6 c6 gal but purkstukai kurie kainuoja 1,5k eu visus pakeisti i restaruotus :) |
Citata:
|
Taip is lenku, allegro.pl visas tas dalis rasi, garantiju naudotom dalim nieks neduoda, bet pirkdamas internetu visada gali grazinti preke.
|
Citata:
|
Citata:
|
na mano mb pradejo pedalas vibruoti ir burgzti vis dazniau ir dazniau. dabar kelias dienas rytais stabdziai kaip be stiprintuvo, kelias minutes vaziuojant buna kieti, po to vel normaliai veikia, jokiu klaidu kompas nemeta, stabdziu skyscio norma. Ar ir man reikes ta sbc keisti ? :)
|
seip klausimas, o kada paskutini karta keistas stabdziu skistis sistemoje?
Citata:
|
Citata:
|
Pas mane po salciu irgi pastebejau kad pitmu paspaudimu vos sustabdau auto paskui gerai.. kazin kas cia per bajeriukai? Ir tikrai ne del dregnu suportu.. nes pedala vos iseina paspaust kaip be stiprintuvo.. antru paspaudimu atminksteja
|
Pedalas kietas tai neaisku del ko, o nestojan uo dregmes. Normalu.
|
Citata:
|
w203 irgi tas pats, su pirmais paspaudimais sunkiau sustoja, paskui viskas gerai, stabdziu skystis keistas pries pusmeti.
|
Citata:
|
w202/w203 ir w211 stabdžiai nelabai turi kažką bendro, lyginant pedalų veikimą
|
WS203 jaigu motoras su kompresoriu turi bedu su vakumo vamzdeliu prasitrina ir laiku neijungiama vakumo pompa.
Todel pirmas ar pirmi paspaudimai būna kieti, poto suminksteja. |
Su vagina siandien irgi kietesnis pedalas. Nesukit pautu. Sniegas tirpsta
|
Okey jei nepasitaisys tada ieskosim slieku :)
|
SBC keitimas Silberauto
Sveiki, jei buvo jau tokia tema tai baisiai nepykit ant manęs :blush: Ar vis dar įmanoma Silberyje pasikeisti nemokamai(tik už darbą mokant) SBC bloką? Ar jau tad laikas praėjo?:geda: W211 :wave:
|
Citata:
|
Citata:
|
Praeitais metais buvau Silberyje del to pacio bloko. Nemokamai jau nekeicia, nebent siaip gali suteikti siokia tokio nuolaida. Tiesa, galbut delto, kad pas mane jis buvo jau keistas.
|
Citata:
|
Sveiki susiduriau su problema,vaziuojant ismete skydeli raudona pranesima ''Brake defektive,stop vehicle''.Stabdziai stipriai paprastejo,vos stabdo,padare vakar degnostika man su staru,ismete sitas klaidas,prisegu.Pas mane blokas Su A005... kodu,gal galite patarti ka toliau daryti?Keist i nauja nauduota,ar kazkur gal juos restauruoja?Esu is Klaipedos,idomi betkokia info ar nuomone.https://mb1.ltd/mazos/22769907_16811...37326812_o.jpg
|
Citata:
|
Jau viską per FB rado :xx:
|
Citata:
pas mane tai kiek suprantu tai jau tas 'tobulesnis' SBC blokas A005 http://s86.photobucket.com/user/poli...=recent&page=1 Vakar bevaziauojan isiziebe SBC, ESP balta klaida skydelyje. Ryt tik pajunks laida zesim ka parodys, gal kartais koks abs daviklis bus nulekes, arba ne... Klausymas: ar ir tie su A005 kodu nusibaigia?Jei taip, tai kas Kaune galetu man pagelbeti, ar kur galeciau kreitis siuo klausimu kad butu ispresta problema? P.S. be silber auto |
Balta klaida, pasiekta puse paspaudimu, galima nunulinti skaitliuka arba vazineti taip :)
|
Citata:
|
Citata:
|
4 Attachment(s)
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
Na, čia jau sunku pasakyti kiek lieka. :xx: aišku jis dirbs, bet pas vieną turbūt ilgiau, pas kitą trumpiau. Viskas priklauso turbūt nuo eksploatavimo ir priežiūros.
|
kiek as atsimenu yra 300.000 paspaudimu limitas, cia apie raudona snekam warninga, ir tai daug mas 350-400k kilometru misraus vaziavimo
|
1 Attachment(s)
Citata:
|
as irgi esu mates didesnius, bet tai nereiskia kad pas visu taip
Citata:
|
Tai ir rašau, kad viskas priklauso nuo priežiūros, eksploatavimo ;)
|
as kai dariausi servisa sau, pas ex dealeri, jis uzmetes aky pasake kad yra 480k tas buvo pries pusmeti, ir nebuvo dar ispejimo.
gal del to kad kas metus keiciu stabdziu skisti, o gal del to kad 1ma savininkas vazinejo tik motorway iki darbo ir atgal. kai dare tia diagnostiska ant spidometro rode 74k miliu. |
Sv pakeite kaladeles ir uzsidege sbs klaida ka daryt bet dar neraudona
|
Citata:
Kokia klaida?,jei neaišku, darote diagnoze su staru gal tada bus aiškiau ;) |
Sv masina 2003metu w211 e320 sbs nr 005 cia tipo jis jau buvo keistas?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:17. |