![]() |
Kesha kokia pas tave ekrano rezoliucija?
|
man irgi atrodo kad moniko rezoliucija labai jau maza
Citata:
|
Sveiki visi! Esu naujas MB gerbejas, tikiuosi, kad priimsit mane siltai ;) Siaip nesunkiai cia imanoma susirasti info. Manau kuo toliau, tuo man bus lengviau apsiprasti sioje mb forumo erdveje :aciu:
|
Citata:
|
pabandyk sena forumo stiliu, ten nera jokiu reklamu
|
Citata:
|
Bandziau zaist su rezoliucijom...geriau jau liksiu su pasislepusiu tekstu.
Monikui (3:4) nedaug telike gyvent ,keisiu i koki su full hd rezoliucija ,tada gal bus viskas gerai. |
:vaiduoklis:
|
Jau yra ;)
http://img197.imageshack.us/img197/3180/iconwl.jpg Citata:
|
Tik naujoje versijoje, o senojoje nėra:confused:
|
kodel meluoji?
Citata:
|
Citata:
http://i619.photobucket.com/albums/t...vadinimo-9.png |
veikia ant abieju:
Reikia issivalyti cache narsykleje ir cookies, bet ne pasw ar pan, eikit i tools - options ir pasibandykit. Tik po koregavimo reikia perkraut narsykle. Tik sakau daugiau nieko netrinkite nes galit isstrinti slaptazodzius, kur isivede ir narsykle atsimena. Jei kam neiseina ir kas naudoja firefoxa parasaykit cia pasakysiu kaip tiksliai. http://img585.imageshack.us/img585/1351/senoji.jpg |
kad tavo narsikle akmens amziaus :))
o jei rimtai viska rodo ant seno ir naujo, naudojant "IE" Citata:
|
Na va, šiandien jau rodo ir nieko nereikėjo trinti.:):wave:
|
Siandien kompas nuotaikoj :)
|
Citata:
|
kodel negalima isideti normalaus avataro, tarkim gifo? labai jau paribotas dydis.
|
Na bandyk dabar, daugiau nei dvigubai visur viska padidinau, avatarus, parasus, profailus
Citata:
|
na aš dėl avatarų neprieštarauju, bet parašuose kai žmonės susidėję dideles savo MB nuotraukas tai man nesižiūri kiekviename pranešime
|
Matai cia sunku irgi taip apribot, kadangi monitoriai skirtingi, pas viena 15-kos pas kita 22, pastaruoju atveju truputi didesne foto nekliuna, todel sakau cia tiesiog kaip pats narys nusprendzia, aisku kai jau labai didele galit parasyt man PM, pamazinsiu.
Citata:
|
nu nesuprantu vistiek negaliu ikleti gifo raso Remote file is too large nors jo matmenys 350x300 pikseliu
|
Citata:
|
nera jokio limito, tiesiog neleidziamas failas yra ir tiek, kazkada ir as meginau, bet nieko gero, poto meginau ant paraso uzdeti video, ko tik nedariau, bet nieko nesigavo
Citata:
|
Video negalima, nebent youtube, nors irgi reiktu paziet, bet GIF'ai tiek avatare tiek parase turi isideti, atsiuskit man kokius nors failus, (kokie tai konkreciai failai dar?) kuriuos bandet ir neisejo, arba norit isideti, as paziuresiu kame cia bedos, gal reikia kazka forume pakoreguoti, siaip gal ir nieko ideja i parasa isideti youtube klipa, maziausio formato
Citata:
|
Reikalas buvo failo dydyje, buvo galima prisegti ne didesni kazkur kaip puse 1 MB faila, o tiksliau 0,2 :) pakeliau iki 2MB, bandyk dabar, failas "judantys-paveiksliukai" turetu prisisegti :)
Citata:
Citata:
|
nu va dabar isikelia bet ne resaizina paveiklsiuko.
|
bana gausi tuoj :xx: :xx:
|
audi forume gerai padaryta visi avatarai vienodo dydzio pas visus automatiskai resaizina :)
|
Avataras kaip reikiant pas Woodoooo :D bandeliu kepykla tikra :D
|
Citata:
|
Citata:
|
meginau is visokiausiu video bloku, su visokiausiais kodais :) nei vieno neprikabino
Citata:
|
Jau veikia :) tik dekit nedidesni kaip 560x315
|
Miki, o kokio :cenzura: tą video igrūdai į savo parašą?
|
Citata:
|
man tai isvis nepatinka kai ideda po parasu dideles nuotraukas, pjaunasi su forumo nuotraukom
|
Citata:
O gal žinai kaip nuimti kad nerodytų dešinėje google reklamos? ir autopliuso? |
Naudok seną stilių ir nebus tų reklamų.:)
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:13. |