![]() |
|
Citata:
o uz 1000 siulo pilna. |
Citata:
1. Dažyti puse automobilio, ko pasekoje geriau jau visa tada...; 2. Priekininės konsolės medžio apdaila sulaužyta; 3. Airmatic neveikia kaip turėtų veikti, stovi nelygiai; 4. Meta SRS klaidas; 5. Stabdžių diskai galiniai su kaladėm būtina keisti; 6. Ilgai stovėjas matosi buvo, kas nėra gerai V8 dyzeliai ir apskritai bet kokiai mašinai; 7. Vairuotojo pusės apsauga nuo saulės atlenkus iškrenta sulaužytas veidrodėlis; 8. Keleivio pusės durys neatsirakina, stringa centrinis. Ir jeigu susireikšminti iki galo + tepalai, filtrai, registracija, numeriai ir panašiai... Čia kiek pasimatė reikalų, net nebandžius jo tikrinti servise. Tai apie ką tu žmogau kalbi ? kokia čia rinkos kaina ? Pre FL kaina ? Nejuokink :) Stovi jauni pardavėjai ir trina man kad kėbulas čia normalus, nors visas tepliotas dažais, raktais praeitas ar kur jis įlindes buvo. Gal čia ir normalu kažkam, man tikrai ne.. Suprantu reikėtų dažyt 1-2 detales, poliruoti ir + - viskas OK, bet čia visą dažyt iki pilnos laimės. Tai po minimalių apsitvarkymu jis stovės kosmosa, nekalbu apie variklio bėdas jeigu pradės lysti. |
Citata:
Citata:
2. Sito negaliu paaiskinti, draugo pre-FL w220 irgi buvo sauluzyta, nes uosvis norejo, kaskoki tai gedima pataisyti, berots prie knopkiu prieiti, nepamenu kas kaip ir kodel. 3. Statau ant kalibravimo 4. Ar buvai uzsiseges dirza? 5. Visiskai normalu. 6. Kuom V8 ypac tai yra blogai :)? 7. Smulkmena, nors negaleciau paaiskinti. 8. Kiek - buvo kai apziurejai? Uz 3.7 as jau buciau seniausiai ji nupirkes, net uz 4,2 tai yra gera kaina, zinant, kad jis nesupuves. |
Citata:
|
Citata:
2. Kai rankos abi kairės tada ir sulūžta tokios detalės... 3. Kalibravimas OK, o jeigu bėdos rimtesnės ? 4. Buvau. 5. Tarkim... 6. Aš prieš ilga stovėjimą bet kokiam automobilui, nes dažnai po lilgo stovėjimo jam pradėjus važiuoti normaliai kaip taisyklė pradeda daugiau ar mažiau atsirasti gedimai. Juolab švilpia turbinos kaip mano kažkada turėtame golfe 1.9... Neturi taip būti, draugas turėjo S400 CDI, variklis dirbo idealiai, todėl žinau kaip jis turėtų veikti, tikrai pašalinių garsų neturėtų būti. 7. Smulkmenos kaip taisyklė brangiausiai kainuoja... 8. Maximum -5, maniškis ex S320 prie -25 negrybaudavo niekas visiškai... Už 3.7 EUR nu rizikuočiau ir aš, bet jo kaina paskutinė 4300 EUR kaip supratau iš vieno ir kito pardavėjo. Gal nekoks derybininkas aš :D whatever negalvojau, kad bus ledas bet kaip visada tai kas buvo sakyta telefonu su realybe nesutapo :) |
Citata:
Viena tik karta kai pirkau C Coupe, tai kadangi buvo is tikruju ledas, tai nieko neslepe, nes nebuvo ka ir net kiekvieno kampucio detales nuotraukas atsiunte. |
kol krochaborai cia del 100 EUR ginciojosi masina jau parduota :daro:
Jauciu atejo adekvatus klientas, pasparde padanga, niekas nenukrito ir paeeme be dideliu isteriju o cia matai tas anas, diskai jam ne nauji ir plastmasiukas sulauzytas :wacko: |
Citata:
|
Citata:
Jeigu deklaruoji, kad viskas ledas, taip ir turi būti o ne puokštė "smulkmenų" gi sutvarkoma... Apple taip jau CL`a nupirko ledini iš kolegos forumiečio haha |
Citata:
Uzduosiu kita klausyma del tavo deklaruojamo turimo Pajero? Pas ji nera rudziu? Pas ji neleidzia kuro bakas? Siurblys jam sutvarkytas? Ilenkimu nera? Nes net nepedantu budamas labai sunku surasti naujesni Pajero iki 2010 metu o del seno tai isvis nesivelciau i toki darba. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:40. |
|