![]() |
|
Citata:
|
Citata:
Aš prefl pagalvočiau už 3.2k važiuot žiūrėt, o čia facelift :D Stebuklų manau nebūna ir geros mašinos niekas pigiai neparduoda, mano nuomone. |
Nekalbu apie butent sita numesta skelbima, bet apskritai w203, w210, w211, w220 tai tikrai atpige. Pries metus ziurejau w203 (tiksliau s203) tai be 3.5k nebuvo ka ziuret is normalesniu variantu, dbr atrodo ne fl normalu galima paimti uz 3k, gal klystu.. Nu, bet cia mano nuomone.. Apie kitus modelius kuriuos isvardinau irgi panasiai.
|
nu w210 jau nebepinga, nes supuvo dauguma, o kur pakenciamos bukles tai ziurek ir po 2.5k parsidavineja, kai 10k litu kainavo pries tris-keturis metus. Kol neperki tai atrodo kad pinga, o kai pradedi vazinet apziurinet, tai supranti kad ir uz 2.5k nefontanai
|
Citata:
|
bent anglisku kainos tai kokiu trecdaliu krito siais metais,bet irgi gal tik del to,kad tokiu stebuklingu variantu islenda kaip FL w211 uz 3k ir pan. paskui isminciai ir seka pasakas,koks prastas tapo mersas,jau geriau toyota,nes toki nusipirkus,investiciju tikrai bus :)
|
Tai reikia džiaugtis, kad pinga. Geras automobilis už pigiai- nėra blogai :) nebent tiems, kas nusiperka, pavažinėja nieko netvarkę ir nori už tiek pat net brangiau parduoti :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 22:48. |
|