MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Audrius 2016-12-17 13:48

Citata:

Pradžioje rašė BETMENAS (Post 453679)
Kuom ? :)

turejau ta ir kita turu.. kad ir salono ambilaitus gali reguliuotis dvd ziureti kalbu apie 2003m ir e60 buvo 2005 su placiu teliku dvd nerode :) tik pliusas kad bluetooth veikdavo gerai. kad ir storke bagazines pas 211 vaiksto .pasukus rakta mb nuo 210 uzsikuria nelaikant ir dar nemazai smulkmenu kur mb man labiau prieki. aisku lakstymui labiau bmw tinka :) pas mane 211 paprasta muzika bet tikrai geriau groja nei paprasta 60:) pas bmw patiko kad su skirtingais raktais skirtingai memoriai susireguliuodavo. nzn ar pas mb taip yra nes pas mane be memoriu:)

Apple 2016-12-17 14:27

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 453681)
Kas yra blogiausia, kad zmones automobili ligina su imontuota iranga.
O inzinieriniu sprendimu nieks ir nemato :pepsi:

visi mato, bet kai yra bluetooth ir nera muzikos paleidimo galimybes - tai yra kvaila. Čia panačiai kaip kablį padaryti ir nedavesti iki jo elektros :)

simaso 2016-12-17 14:36

chebra, visiškas nelygis kažkokias nesamones burt, leist kažkokią mp3 formato muziką, ypač premium klasės mašinose. yra originalūs cd, normali kokybė ir šiaip vertingas daigtas, kuri gali netik paklausyt, o ir rankoje paturėt. dabar, jei nežinot madoj yra vinilinės plokštelės :)
p.s. niekad neprireikė jokio aux išėjimo. cd changeris pilnas komapktų, o šiaip dažniausiai žinių radiją klausau :)

Apple 2016-12-17 14:49

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 453689)
chebra, visiškas nelygis kažkokias nesamones burt, leist kažkokią mp3 formato muziką, ypač premium klasės mašinose. yra originalūs cd, normali kokybė ir šiaip vertingas daigtas, kuri gali netik paklausyt, o ir rankoje paturėt. dabar, jei nežinot madoj yra vinilinės plokštelės :)
p.s. niekad neprireikė jokio aux išėjimo. cd changeris pilnas komapktų, o šiaip dažniausiai žinių radiją klausau :)

Kokybė? :xx: nebejuokink žmonių. Su originaliom kolonėlėm gali ir iš vinilo leisti, kokybės nebus.

Aš naudoju Deezer, ten manau kokybiški įrašai. Namie per stereo sistema leidžiu ir groja nepriekaištingai.

simaso 2016-12-17 14:55

apie ką tu kalbi ? originalaus cd kokybė yra geriausia, nes wav, kuris nemodifikuotas. dar gera yra flac ar ape. aš turėjau omeny apie laikmeną, kuri turi vertę. deezer spotify yra gal ir patogiau, bet ,man minusai, kad ten daug ko nėra ir šiaip tas muzonas nematerialus, negali kompakto laikyt rankoj, negali pasidėt į lentyną. o vinylas skamba "gyvai" net ant prastesnės aparatūros :)

Hunter 2016-12-17 14:59

Citata:

Pradžioje rašė baravykas (Post 453683)
turejau ta ir kita turu.. kad ir salono ambilaitus gali reguliuotis dvd ziureti kalbu apie 2003m ir e60 buvo 2005 su placiu teliku dvd nerode :) tik pliusas kad bluetooth veikdavo gerai. kad ir storke bagazines pas 211 vaiksto .pasukus rakta mb nuo 210 uzsikuria nelaikant ir dar nemazai smulkmenu kur mb man labiau prieki. aisku lakstymui labiau bmw tinka :) pas mane 211 paprasta muzika bet tikrai geriau groja nei paprasta 60:) pas bmw patiko kad su skirtingais raktais skirtingai memoriai susireguliuodavo. nzn ar pas mb taip yra nes pas mane be memoriu:)

MB irgi memoriai skirtingi su skirtingais raktais

Kokybiškas garsas yra kaip graži mašina, geras telikas arba skanus maistas. Viskas priklauso su kuo lyginsi, nes bendrai tai kokybė kaip apibūdinimas absoliučiai nieko nepasako

Audrius 2016-12-17 15:07

na sutinku bet kai isigijau mb tai tikrai maloniai nustebino smulkmienos bet malonios :)

pucenas 2016-12-17 15:07

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 453681)
Kas yra blogiausia, kad zmones automobili ligina su imontuota iranga.
O inzinieriniu sprendimu nieks ir nemato :pepsi:

Tai mes db ta ir lyginam. Apie inzinerinius as nesneku nes suprantu labai pavirsutiniskai. Bet pvz apie vaizda, kad ir revers kamera ar skaitmenini tv tiuneri. Bmw vos ne plug & play. O mb ? Daug daugiau reikalu. Aisku nieko pries neturiu mb, bet pripazinsiu as dar neuzaugau iki jo. Bet kai as su ja vaziuoju pora kart i menesi tai man gerai. O zmona labai patenkinta. Bet visgi reikejo pirkti e70 :)))))

Audrius 2016-12-17 15:08

tao nevelu parduoti juk :)

pucenas 2016-12-17 15:09

Citata:

Pradžioje rašė baravykas (Post 453700)
tao nevelu parduoti juk :)

Niekaip. Zmonai prilipo sita "nesamone" ir apie jokia kita kolkas negalvoja. Juolabiau apie bmw :)

Audrius 2016-12-17 15:12

as kai noriu tai greitai randu minusu o perkamai pliusu ir per savaite pakeicia nuomone :)) tai pasistenk :))

pucenas 2016-12-17 15:14

Blevyzgos - mėgstantiems paplepeti

Citata:

Pradžioje rašė baravykas (Post 453703)
as kai noriu tai greitai randu minusu o perkamai pliusu ir per savaite pakeicia nuomone :)) tai pasistenk :))

Ai net nesistengiu labai pakeist jos nuomones. Jai gerai tai man irgi gerai. X5 ji net negalvoja. Jai x6 patinka. O as negaliu ziuret i x6. Taip kad siai dienai nera ka pirkti :) gerai kas yra kol negenda tol gerai. Suges taisysim :))))
Bet visumoi kai isedu i vidu man irgi patinka sita latvija. Trauka normali, vidui tylu kas labiausiai man ptinka. Ir seip viskas ok. Nu bet is lauko negaliu ziureti :)
Kas pasakys langu apiplovimo purkstuko detales koda? Reikia nusipirkti manau naujas ne milijonus kainuos. Uzsikimses niekaip
Neatkimsau.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...c1b1e0d7b9.jpg

Artunas 2016-12-17 16:12

Man kažkaip keistai žiūrisi vyrų požiūris į žmonų automobilius, ir jau antras atvejis forume. Mašinos geros, žmonom labai patinka bet jūs užsispyre jas keist. nu nesuprantu nieko, ar patys rinktumėtes sau asmenine mašina fiat500 nes tokia nu žiauriai patinka jūsu žmonai. Nors ji su ja nevažinėtu visai? :mastau::huh:

Darius 2016-12-17 16:25

Pucenai, duok vin, arba parašyk kurio purkštuko reikia iš esamų trijų ir ar jis šildomas

Rawwslt 2016-12-17 17:26

Nusileidau lempas zemiau negu priklauso. Jau atsibodo visi mirksi. Nesuprantu kaip legalu toks daiktas? Kalba sukasi apie d2s night breaker.
Brangu, bet blogu oru +10km/h :pepsi:

pucenas 2016-12-17 18:18

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 453705)
Man kažkaip keistai žiūrisi vyrų požiūris į žmonų automobilius, ir jau antras atvejis forume. Mašinos geros, žmonom labai patinka bet jūs užsispyre jas keist. nu nesuprantu nieko, ar patys rinktumėtes sau asmenine mašina fiat500 nes tokia nu žiauriai patinka jūsu žmonai. Nors ji su ja nevažinėtu visai? :mastau::huh:

Butent artunai, kad neuzsispyre keisti :) cia tik seip pablevyzgojom. :) arisimo win jauciu nepades nebent pr fl purkstukai tokie patys. Beje nesildomi.
O purkstukai visi vienodi. Nes isemiau dabar vidurini, kad vairuotojui purkstu

Artunas 2016-12-17 19:56

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 453714)
Butent artunai, kad neuzsispyre keisti :) cia tik seip pablevyzgojom. :) arisimo win jauciu nepades nebent pr fl purkstukai tokie patys. Beje nesildomi.
O purkstukai visi vienodi. Nes isemiau dabar vidurini, kad vairuotojui purkstu

Dar pas tave kažkaip nieko, berods FUN300 išvis mane nužudė savo nuomone apie žmonos volvo, žmonai labai patinka, ekonomiška, ir kas idomu visiškai negenda. Bet jis vistiek nori ją keisst nes mašina nuobodi ir nestovi posukiuose. Ne, nu aš isivaizduoju koks žmonai diskomfortas kad negali normaliai paimti žiedo :xx:

FUN500 2016-12-17 20:03

Artunai, tai ne tik jos masina, o seimos automobilis. As ja vairuoju tiek pat kiek ir ji. Del to man ir nuolat kyla ranka ja pakeisti, nes paciam tenka vairuoti. Bet nekeisiu kolkas, nes masinu pardavimai ir keitimai nera mano stiprioji puse:)

Sent from my H60-L04 using Tapatalk

Artunas 2016-12-17 20:11

Citata:

Pradžioje rašė FUN500 (Post 453720)
Artunai, tai ne tik jos masina, o seimos automobilis. As ja vairuoju tiek pat kiek ir ji. Del to man ir nuolat kyla ranka ja pakeisti, nes paciam tenka vairuoti. Bet nekeisiu kolkas, nes masinu pardavimai ir keitimai nera mano stiprioji puse:)

Ponel, vadinas netaip supratau ;)

FUN500 2016-12-17 20:16

Vadinu ja zmonos masina, nes vaikai sako kad volvo mamos o mersedesas tevo :D bet sauletom dienom mersas lygiai taipat sekmingai atlieka vaiko is darzelio paemimo funkcija, ar koki kita kasdienini darba

Rawwslt 2016-12-17 20:24

Citata:

Pradžioje rašė FUN500 (Post 453722)
Vadinu ja zmonos masina, nes vaikai sako kad volvo mamos o mersedesas tevo :D bet sauletom dienom mersas lygiai taipat sekmingai atlieka vaiko is darzelio paemimo funkcija, ar koki kita kasdienini darba

Koki volvo mama vairuoja?

FUN500 2016-12-17 20:27

:malkos: xc60

wzikas 2016-12-17 20:53

viskas normaliai, ne moterys gi turi tas masinas keisti. Galu gale vyrai auto priziuri. Jei ateina laikas ar pilno aptarnavimo ar galimai brangus remontas nusimato koks skirtumas ar zmonai patinka ta masina ar ne - tiesiai i skelbimus ir tiek ziniu.

Rawwslt 2016-12-17 21:00

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 453734)
viskas normaliai, ne moterys gi turi tas masinas keisti. Galu gale vyrai auto priziuri. Jei ateina laikas ar pilno aptarnavimo ar galimai brangus remontas nusimato koks skirtumas ar zmonai patinka ta masina ar ne - tiesiai i skelbimus ir tiek ziniu.

Taip, taip poto, kai perki masina skaiciuoji +1000€ bet pasirodo, kad +2000€ papildomai po menesio dasidejo.

Markko 2016-12-17 21:16

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 453734)

Darbe is esmes bendrauju 80% su bisnes lady..yra tokiu kad netik aptarnavima padarys bet ir vyrui masina pakeis :)

Apple 2016-12-17 21:46

Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 453742)
Darbe is esmes bendrauju 80% su bisnes lady..yra tokiu kad netik aptarnavima padarys bet ir vyrui masina pakeis :)

Turiu klienta, gal +-65 metu amziaus. Vazinejo su pigiu japonisku dzipu gal kokiu 2007 metu, labai mylejo ir niekaip atsisveikint negalejo. Atsigile i ligonine pailset kelioms savaitems, tai zmona ta proga nauja X5M jam nupirko :D o jis net nezino ka tas M reiskia :D

Markko 2016-12-17 21:57

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 453749)
Turiu klienta, gal +-65 metu amziaus. Vazinejo su pigiu japonisku dzipu gal kokiu 2007 metu, labai mylejo ir niekaip atsisveikint negalejo. Atsigile i ligonine pailset kelioms savaitems, tai zmona ta proga nauja X5M jam nupirko :D o jis net nezino ka tas M reiskia :D

:xx::xx: Dazniausia tokiem zmoniem masina nera prioritetas..jei ne ligonine vazinetu toliau su dzipuku ir vargo nematytu :)

vytis 2016-12-17 21:57

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 453749)

uztai zmona zino ka reiskia M :D

Tomskis 2016-12-17 22:13

Bobos jau tikrai zino kas yr bemwe, emke, mersas. I kitas kai kurios net nelipa

Rawwslt 2016-12-17 22:25

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 453753)
Bobos jau tikrai zino kas yr bemwe, emke, mersas. I kitas kai kurios net nelipa

O tai lexusas jau nemasina? :xx:

Matuzas 2016-12-17 22:42

Citata:

Pradžioje rašė BETMENAS (Post 453650)
Kreipiuosi į forumo vyresnius. Kur draudžiat sūnui/dukrai auto? Ir kaip ? Mano situacija,kad šio metu esu apdraudes ant savęs + kad sūnus galėtu vairuoti (šeimos draudimas ar kažkas panašaus.) Bet avarijos atvėju jam 100prc nekompensuoja, kol važinėjos pas mus mieste nesukau galvos, bet išvažiuos studijuoti pats į įvykio vietą jau neatvažiuosi. Žmona nuėjo į LR tai kai kainą priskaičiavo ohoho, tai ir įdomu kaip jūs elgiatės su draudimu?

As ne tevas, bet sunus. Stazas puse metu, tai draudziau atsimenu pirma karta audine ant saves 2.5 103kw, sumokejau 340 euru metams. :) Pigiausi draudimai kaip supratau BTA ir gjensidige, ar kaip ten jis vadinasi. Siaip tai draugas apsidraudes masina ant tevu, bet apdrausta ir ant jo tuo paciu. Ir kompensuoja 100 procentu viska..

Tomskis 2016-12-17 22:47

Siandien bta draudziau, pasirodo jie i staza neziuri, i amziu tik. Tai jei sunui yra 26 tai pigu bus. Compensoj berods irgi. Arba jei yra galimybe masina uzrasyt ant imones, ten daugeliu atveju nera jokiu apribojimu amziui ir stazui

samagonas 2016-12-17 22:48

Pas manaja mitsubishi coltas :))) ir jokios kitos nenori. Pagal ja mitsas pats greichiausias ir visur telpa :) Gal ir gerai, kad nereikalauja kokio X6? :xx:

Tomskis 2016-12-17 22:48

Citata:

Pradžioje rašė Matuzas (Post 453759)
As ne tevas, bet sunus. Stazas puse metu, tai draudziau atsimenu pirma karta audine ant saves 2.5 103kw, sumokejau 340 euru metams. :) Pigiausi draudimai kaip supratau BTA ir gjensidige, ar kaip ten jis vadinasi. Siaip tai draugas apsidraudes masina ant tevu, bet apdrausta ir ant jo tuo paciu. Ir kompensuoja 100 procentu viska..

Kosmine kaina. Anksciau w124 drausdavau uz 300lt, dabar ant tiek pabrango draudimai, kad menesiui 20e kainuoja

Rawwslt 2016-12-17 22:49

http://www.edrauda.lt/

Tomskis 2016-12-17 22:59

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 453762)
Pas manaja mitsubishi coltas :))) ir jokios kitos nenori. Pagal ja mitsas pats greichiausias ir visur telpa :) Gal ir gerai, kad nereikalauja kokio X6? :xx:

Mitsubisi, kol parduosi — uzsi....si

Rawwslt 2016-12-17 23:54

https://s23.postimg.org/xfedi0kkr/49_1013409051.jpg
Ka cia sitas reiskia? :pepsi:

MRDetailing 2016-12-18 03:29

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 453666)
Bmw x5 2001 metai. Ir r 2006. Ta pati karta, o galimybes. Kaip diena ir naktis

Ka BMW turi ko MB neturi? kalbant apie bluetooth tai jis apskritai pas TU metu bmw yra bevertis, su daugkuom nesirisa (turejau 2x 46, 2x 38 nu ir niekur neveike). Apskritai nezinau nuo kelintu metu BMW gali per bluetooth leist muzika, nes ten tik
Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 453699)
Tai mes db ta ir lyginam. Apie inzinerinius as nesneku nes suprantu labai pavirsutiniskai. Bet pvz apie vaizda, kad ir revers kamera ar skaitmenini tv tiuneri. Bmw vos ne plug & play. O mb ? Daug daugiau reikalu. Aisku nieko pries neturiu mb, bet pripazinsiu as dar neuzaugau iki jo. Bet kai as su ja vaziuoju pora kart i menesi tai man gerai. O zmona labai patenkinta. Bet visgi reikejo pirkti e70 :)))))

Jo BMW paprastumas ant upgrade'u tikrai zavi

vytas85 2016-12-18 08:46

Tai Bluetooth ir bmw iki kokiu 2008m tai tik telefonui,paskui jau nuo opciju priklause ar gros muzika per ji,nors mane sudomino tel veikia netgi siri iphone kalba per bluetooth o muzikos nepaleidziu :) bet siaip masinom iki 2010m stebuklu is multimediju nereiktu tiketis,dabar gryzes i savo e60 krausiu NBT is 2015m va ten tai jau smagi multimedia :)

Hunter 2016-12-18 09:19

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 453768)

vaikiškos kėdutės papildomas tvirtinimas palangėje

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:06.