![]() |
Citata:
|
Citata:
|
chebra, visiškas nelygis kažkokias nesamones burt, leist kažkokią mp3 formato muziką, ypač premium klasės mašinose. yra originalūs cd, normali kokybė ir šiaip vertingas daigtas, kuri gali netik paklausyt, o ir rankoje paturėt. dabar, jei nežinot madoj yra vinilinės plokštelės :)
p.s. niekad neprireikė jokio aux išėjimo. cd changeris pilnas komapktų, o šiaip dažniausiai žinių radiją klausau :) |
Citata:
Aš naudoju Deezer, ten manau kokybiški įrašai. Namie per stereo sistema leidžiu ir groja nepriekaištingai. |
apie ką tu kalbi ? originalaus cd kokybė yra geriausia, nes wav, kuris nemodifikuotas. dar gera yra flac ar ape. aš turėjau omeny apie laikmeną, kuri turi vertę. deezer spotify yra gal ir patogiau, bet ,man minusai, kad ten daug ko nėra ir šiaip tas muzonas nematerialus, negali kompakto laikyt rankoj, negali pasidėt į lentyną. o vinylas skamba "gyvai" net ant prastesnės aparatūros :)
|
Citata:
Kokybiškas garsas yra kaip graži mašina, geras telikas arba skanus maistas. Viskas priklauso su kuo lyginsi, nes bendrai tai kokybė kaip apibūdinimas absoliučiai nieko nepasako |
na sutinku bet kai isigijau mb tai tikrai maloniai nustebino smulkmienos bet malonios :)
|
Citata:
|
tao nevelu parduoti juk :)
|
Citata:
|
as kai noriu tai greitai randu minusu o perkamai pliusu ir per savaite pakeicia nuomone :)) tai pasistenk :))
|
Blevyzgos - mėgstantiems paplepeti
Citata:
Bet visumoi kai isedu i vidu man irgi patinka sita latvija. Trauka normali, vidui tylu kas labiausiai man ptinka. Ir seip viskas ok. Nu bet is lauko negaliu ziureti :) Kas pasakys langu apiplovimo purkstuko detales koda? Reikia nusipirkti manau naujas ne milijonus kainuos. Uzsikimses niekaip Neatkimsau. http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...c1b1e0d7b9.jpg |
Man kažkaip keistai žiūrisi vyrų požiūris į žmonų automobilius, ir jau antras atvejis forume. Mašinos geros, žmonom labai patinka bet jūs užsispyre jas keist. nu nesuprantu nieko, ar patys rinktumėtes sau asmenine mašina fiat500 nes tokia nu žiauriai patinka jūsu žmonai. Nors ji su ja nevažinėtu visai? :mastau::huh:
|
Pucenai, duok vin, arba parašyk kurio purkštuko reikia iš esamų trijų ir ar jis šildomas
|
Nusileidau lempas zemiau negu priklauso. Jau atsibodo visi mirksi. Nesuprantu kaip legalu toks daiktas? Kalba sukasi apie d2s night breaker.
Brangu, bet blogu oru +10km/h :pepsi: |
Citata:
O purkstukai visi vienodi. Nes isemiau dabar vidurini, kad vairuotojui purkstu |
Citata:
|
Artunai, tai ne tik jos masina, o seimos automobilis. As ja vairuoju tiek pat kiek ir ji. Del to man ir nuolat kyla ranka ja pakeisti, nes paciam tenka vairuoti. Bet nekeisiu kolkas, nes masinu pardavimai ir keitimai nera mano stiprioji puse:)
Sent from my H60-L04 using Tapatalk |
Citata:
|
Vadinu ja zmonos masina, nes vaikai sako kad volvo mamos o mersedesas tevo :D bet sauletom dienom mersas lygiai taipat sekmingai atlieka vaiko is darzelio paemimo funkcija, ar koki kita kasdienini darba
Sent from my H60-L04 using Tapatalk |
Citata:
|
:malkos: xc60
|
viskas normaliai, ne moterys gi turi tas masinas keisti. Galu gale vyrai auto priziuri. Jei ateina laikas ar pilno aptarnavimo ar galimai brangus remontas nusimato koks skirtumas ar zmonai patinka ta masina ar ne - tiesiai i skelbimus ir tiek ziniu.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Bobos jau tikrai zino kas yr bemwe, emke, mersas. I kitas kai kurios net nelipa
|
Citata:
|
Citata:
|
Siandien bta draudziau, pasirodo jie i staza neziuri, i amziu tik. Tai jei sunui yra 26 tai pigu bus. Compensoj berods irgi. Arba jei yra galimybe masina uzrasyt ant imones, ten daugeliu atveju nera jokiu apribojimu amziui ir stazui
|
Pas manaja mitsubishi coltas :))) ir jokios kitos nenori. Pagal ja mitsas pats greichiausias ir visur telpa :) Gal ir gerai, kad nereikalauja kokio X6? :xx:
|
Citata:
|
|
Citata:
|
https://s23.postimg.org/xfedi0kkr/49_1013409051.jpg
Ka cia sitas reiskia? :pepsi: |
Citata:
Citata:
|
Tai Bluetooth ir bmw iki kokiu 2008m tai tik telefonui,paskui jau nuo opciju priklause ar gros muzika per ji,nors mane sudomino tel veikia netgi siri iphone kalba per bluetooth o muzikos nepaleidziu :) bet siaip masinom iki 2010m stebuklu is multimediju nereiktu tiketis,dabar gryzes i savo e60 krausiu NBT is 2015m va ten tai jau smagi multimedia :)
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:06. |