![]() |
|
Citata:
Nuliudinai, bet teisingai sakai, kiek esu mates su perforuota oda tai visur lavoninis tas salonas |
Citata:
Bet siaip, sedynes jei nekeistos tai rida tikrai nedidele, kazin ar bus daugiau 300k km... |
Rida tikra šito S W220 kur parduoda Eltimo :) Autoguarant patneris, norėjau aš jį sau griebt nes būklė kaip nebloga jo apart kad padažinėt reikia atrodo 5 detales... Gaila sidabrinis jis ir komplektacija ne pati geriausia.
|
Citata:
Kodel dazesi 5ios detales? Kas jom blogai? |
Citata:
Dažyti reikia apie 5 detales, dėl to kad net nuotraukose matosi kad jis pabrozdintas visas kažkur. PS: Nors komplektacija nėra pati blogiausia... |
Citata:
Kad ir pati pilniausia ta eske, vistiek bluetooth muzikos nebus. Dasides distronicas (kuris lietuvoj vapse yra reikalingas?? nebent klp - vln kursuoji), BOSE (ar gerai groja, nesu girdejas?), saldomos sedyne. Ka dar praleidau? |
Citata:
PS: Distronic privalumas (mano buves W220 turėjo, naudojau), sedynės su masažu, priputimais irgi privalumas (ex W220 turėjo, naudojau), sedynių memory privalumas bet nėra labai būtinas. |
Citata:
Del uzuolaidu irgi pritarciau, tam sidabriniui man kliuva tai, kad langai yra niaukti kaimietiskai, soliariniai langai manau jau eina ir taip standard, xenon BUTINA!!!!, start/stop - kazi ar yra toks W220 kuriam jis veikia normaliai? del spalvos tai sakyciau - baltas/tamsiai pilkas, soft close irgi baika! |
Man must sarase butu ant w220:
Webasta programuojama Keyless(jei veikiantis) Dvigubi soliariniaj langai Sildomis kedes(saldomu nereik) Distroniko isvis.nereik-galiu parduot is savo w215 :) Ventiliuojamu kedziu nereik,kazkaip nereikalinga Masazas irgi nelabai reik Xenon must,bet gali aftermarketa ikist Saldytuvai, el bagazai nereikalingas daiktas man. |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:08. |
|