![]() |
|
lygiai taip pat laimejes stumsi tu ta mersa kaip didelis.
|
Citata:
Bet, tu primesk kiek prarandi, vien del to butu gaila stumt. Mano skaiciuolke raso kaina naujo 35k euru. Aisku cia komplektacijos teleloto nera, nu bet vistiek kainuos kokius 28k eu. Tai tipo 10k man prarast parduodant iskart? tikrai neparduociau :ne: jau geriau pavazineciau pora metu tada uz ta pati atiduociau manau.. |
Citata:
|
cia visiska baze... tik del to kad zenkliukas :zenklas: nereiskia kad tai mersas... juolab kad laimejes turbut pasiulyciau iskart gamintojui pasilikti ji sau ir man kad ir kiek bet sumoket grynais, o paciam bandyt prastumt nelabai tikrai noretusi marinuot ir laukt. Ir kas esa laimeje teleloto masinas tie zino kas per auto ten dovanojami... Plikiau nei baziniai variantai skirti beveik tam paciam losimui.
|
Citata:
|
Citata:
Jei aukstesnes klases tai tourega 3 metu senumo, lexusa RXa irgi leliu metu senumo. Jei MLa 166 pats apsiimtum tvarkyt is statu tai i 20 laisvai tilptum, vis rezgu minti cayenne uz iki 20k eur padaryt |
Citata:
|
Na daug yra zmoniu, kuriem navarotu nereikia, reikia naujos, ekonomiskos, su garantija, ir kad atrodytu krutai masinos. Pvz savo moteri pasodinau i s211 06m, tai ji statydavo masina kazkur uz kampo, kad niekas nematytu su kokia masina atvaziavo :xx::xx: jai tiesiog budavo geda.. aisku jos verslo partneriai dazniausiai su poros metu senumo mersais ar bmw atvazuoja.. O kai po s211 iszyze ir daviau taburete toyota aygo tu paciu metu 06 - tai nors ten tokia skarbonke, kad atrodo per grindis islysi - jai jau taip geda nebuvo. mat neuniversalas, mat moteriska masina.. iir t.t. :D o kiek tokiu moteru ir vyru daug yra.. visi zmones skirtingi.
|
Citata:
as tik apie kaina rasiau,nes kai "agurko" toki pati uzpernai/pernai pardavinejo kaina buvo berods 55k. |
Citata:
Citata:
Tiesa, is dabartinio CR-V 09m. su 60k rida reik atnaujint i kazka geriau, navarotai paskutinej vietoj realiai, nors CR-V pilniausios komplektacijos :D Ir tas GLA butu jau buves variantas, jei ne dydis. Uz 18k pravaziuojant i metus iki 10k, su garantija + isliekamoji verte nebloga, kai tiek pravaziuojama ir atsinaujinama kas 4-5 metus tikrai super variantas. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:21. |
|