![]() |
|
sake jie ir ten kosminem kainom remontuoja masinas :) aisku kadangi naujos tai pas dylerius daug neapgauna bet draugas dirbo amerkoj servise pas rusus tai sake vaje ten kaip apgaudineja keurus amerikonus:))
|
Tai ir sakau kad lietuvis yra lietuvis
|
Taigi ziurejau per telika, laida kur amerikoi prigaudinedavo tuos greito aptarnavimo servizus. Nu jie, ten smulkiais dalykais tik uzsiema.
. Atvaziuoja tepalu pasikeist, sako mes ir antifriza pakeitem ir stabdziu skysti ir t.t. o istikro tik tepalus pakeicia, Ir zmonems is planuotu 100 baksu servizo, tenka pakloti 300 |
Zinau atveju kai ir lietuvoj dideliam servize atvaro pakeist tepalus, meistras dapyla puse litro o tepalus ir filtrus sau pasiderina :) tai kad geriau stovet uz nugaros kai tvarko tavo masina
|
Citata:
|
Citata:
|
Kai kažkiek gaudaisi mašinose tai gali pasirodyti keista, bet kai tą patį dalyką permeti į kitą sritį pvz kompiuterinė ar elektronikos technika, ar buitinės technikos remontas ar dar sudėtingesnė sritis, tai pasidaro kažkaip viskas tvarkoj eit pas meistrus ir kad jie ten remontuotų, nors bus nukepęs ir rezistorius už 5ct ar saugiklis viduje
|
|
[QUOTE=vilfoot;456601]čia ne kEUrumas,o mentalitetų skirtumas.ar būtina viską išmanyti ir viskuo domėtis?man neįdomu palindus po mašina krapštytis pačiam,tai tuomet aš esu kEUras?kažkas sugedo,tai vežu pas meistrus,kurie tą darbą padarys už mane.o jei ten kacapinė kontora,kur iškart varkiaut pradeda,o amerikonui tokie dalykai nesuprantami ir jis net nesupranta,kad jį išdurt gali,tai jis dėl to kEUras?baravykas,tu galvoji,kad Amerikoje visur yra instrukcijos ir paaiškinimai dėl to,kad vietiniai
as nieko negalvoju zmogau:) sakau ka zinau ir tingiu cia kazka daugiau rasyti:)) jei mausto kas kur kaip nori tai cia ne kEUrumas? lt kalbos mokytojau? |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:26. |
|