![]() |
|
kad slyvoje gale vietos nėra iš vis, kai didesnis žmogus priekyje atsisėda
|
Citata:
|
e39 nera ten vietos isvis :D Universala teko vienai dienai pavairuot draugo, tai priekyje nejo man isipatogint (199cm ugis :D ), kazkaip suspaustas jautiesi vairuotojo vietoje, uz manes isvis niekas negalejo atsisest... Jei jau reiktu rinktis tikrai kazka is bmw, tai jau tada geriau imt treciuka, nes atrodo, kad ten vietos lygiai tiek pat :D
|
Citata:
|
Kadangi turejau abu gan ilga laika, galiu palygint: MB daugiau vietos, pigesnis eksplotavimas, pat masina pigesne, siap jei ne rudys, labai geras modelis, kam reikia patikimo automobilio. BMW greitesnis, gera medziagu kokybe, bent jau pas mane buvo labai gera komplektacija, vietos man kaip 2m zmogui uzteko pilnai. Minusai, kad pakankamai brangios detales, daug kuro jama ir siap gan sunku tvarkinga nupirkt. Uztat labai gera isliekamoji verte. Kadangi abu modeliai moraliskai pasene, pirkciau w210 su mintim kebula pasitvarkyt laiks nuo laiko. E39 po siai dienai tvarkingas virs 4 kainuoja, uztiek jau belenkoki w210 galima nupirkt
|
Citata:
|
Nu tik jau garsiai taip nesakyk, kad 2,7 eina kaip žvėris :xx: čia kai po 1,6 atsisėdi gali taip pasirodyti, bet šiaip tikrai taip nėra.
|
jei labai dumu duoda gal labai cipuotas :))
|
http://autoplius.lt/skelbimai/merced...s-5251521.html
Jei kas ieskot zveries :D Idomu tik kokia ta jo "tikra rida" |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:49. |
|