![]() |
|
Siulyčiau pasidomėti to 3,7 L variklio ir daliu kainomis (dėl visa pikto) kadangi jis gan retas, tai automatiškai jei kažko prireiks suvargsi arba neadekvačiai mokėsi už bet kokią smulkmeną. Irgi pasisakau tik už v8 šiame modelyje, jei dar nesi iš tų, kur dujos blogis, tai pinigine prasme išlaidos kurui bus labai panašios kaip ir su prieš tai turėtu dyzeliu.
|
Žinoma, kad nesutikiu ekonomijos. Ne tai turėjau omenyje. :) Bet jeigu sanaudų skirtumas 5-6l benzo tai gal visai apsimokėtų pasieškoti mažesnės kubatūros. Aš už dujas beje.
|
Citata:
|
Gal kas iš forumiečių yra turėję ir papasakos realiai apie skirtumus ir šiaip tokių variklių eksplotacija. Gan baisiai man skamba V8 kasdienai :D
|
Citata:
|
Na tarkim sąnaudos daugiau, mažiau aiškios. Ekonomijos nebus ir net nekalbam apie tai. Bet idomu kokie remonto kaštai gedimo atveju ir pan. Perkant sena auto už 6k, paskui dar kišti kosmosą į remontus irgi nelogiška.
|
Citata:
|
Taip ir visa gyvenime forumas ne vienas sneka 5.0 vienas is geriausiu ir pigiausiu motoru, kam pirkt neaisku ka.
|
man atrodo tu gal C klasę kokią žiūrėk, jei jau taip viską skaičiuoji, iš bėdos E. Patikėk, ne tau S klasė, jei tokie klausimai kyla.
|
tai kad 5.0 motoras ten dar sovietu laiku, nuo 93 metu turbut tas pat eina, tai viskas paprasta ir patikima
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:57. |
|