![]() |
nu kiek jus zinot :)) sakes:)
|
Citata:
|
sioje nieko neismanau tai ir stebiuosi :)
|
Citata:
|
Citata:
|
zinau piersa brosmana ar kaip ten galeciau paguglint bet ir tai nesu tikras ar jis pirmas :)))seip nelabai domiuosi filmais :)
|
Citata:
|
oi tokiu senienu net nemaciau turbut:)))
|
man kaip bondo fanui, pačios geriausios dalys su sean connery ir roger moore. tie naujesni jau nebeturi bondo dvasios. reik visus filmus nuo 62m peržiūrėt, kad suprast :)
|
ai jo su mooru esu matea kazkokia dali bet nesu as labai fanas filmu tai net nzn kuri dalis. o su pirmu isvis turbut nemates nei vienoa dalies :)
|
Citata:
|
Man tai seras Moor labai patiko seriale The Persuaders. Itikinetojai. :pepsi:
|
turbūt savo karjeras mooras pradėjo seriale the saint. dėl pasirašytos sutarties vaidint tame seriale negalėjo vaidint ankstesniam bondo filme. buvo vyriausias bondo aktorius ir filmuose daugiausiai moterų paguldęs į lovą bondas :) vertinamas kaip antras pagal gerumą
|
o itikinetoju nepraleisdavau vaikystei :))
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
kaunas (sorry :xx::xx::xx:)
|
Citata:
|
pritariu :)
|
prie ko cia kaunas ??? kaune isvis turbut maziausiai supranta rusiskai tarp ju ir as tai nesupratau ka nori pasakyti :)) ar tipo kaimas geriau kazkuo uz kauna?
|
brigada manau visi mate kaip ir sopranus.
Fizrukas superinis lengvas serialas, a ryra jo pratesimas? paziureciau. Rusai kuria gerus, stiprius filmus. Ne taip daznai kaip noretusi ir reik dometis. Bet rusiski man tokie tikri, zemiski. Del to juos speju daug kas ir megsta nes mums priimtinesni ir suprantamesni. Britu kultura dar man suprantama tai ir ju filmai idomus. |
As ir neikertu prie ko cia Kaunas? Rusiskai ismokau tik nuo 17m ir tai ne viska suprantu plius rasyt nemoku rusiskai. O serialai man tokie patinka. Kiekvienas savo skoni turi. Geriau paziuresiu rusiskus filmus su neatspejamu siuzetu nei amerikietiska su net neipusejusiu filmu ir jau galutinai nuspejamu siuzetu
|
sopranus ziurejau is siu rusisku nei vieno :))
|
kaunas, gal ne prie ko, bet brigados ir panašių serialų išsilavinę žmonės nelabai žiūri. žiūri jaunimas, kuris nori pakimarint, žiūri tie, kurie jau kimarine. žiūri galbūt tokie kaip aš, bet nesureikšmina, nes ten yra pasakėlės. va sopranai man asmeniškai yra geriausias serialas. ten viskas ok, geras siužetas, geras humoras, gera muzika.
|
Vistiek sia diena geriausias Jason Statchem! :pepsi:
|
Citata:
jau geriau Убойная сила , cia kaip sakoma mentu Spin-off |
:good:
Citata:
|
Citata:
|
http://auto.lrytas.lt/radaras/vilnie...ru-kosmaru.htm
Cia panale is VVTAT nieko nemaiso? per du metus nuo prekes isigijimo galima reikst pretenzijas. :unreal: |
As nesakau, kad Kaunas yra prasciau nei kaimas, tiesiog atvaziavus is kitur, matai labai daug treninginiu paugliu, arba siaip bahuriuku iki 20 metu ar 25, kurie prisiziureja brigados, bumeriu ir vaizduoja gangsterius ir mafijas, pats gyvenau kaune menesi ir daugiau nenoreciau, yra ir giminiu kurie gyvena ir tam pritaria. Mokinausi profesineje ir maciau, kaip savi savus suspardo uz tai, kad prie chebros pritaptu ir tokiu yra daug galit patys man nesakyt, kad tokiu dalyku nera. Yra giminiu kurie gyvena Kaune yra ir draugu kurie man patys patvirtina apie tai..
|
kur mokaisi toks ir kolektyvas :))) profkei ieskai isilavinusiu kostiumuotu zmoniu?:)) tu keistas :))
|
Citata:
Citata:
|
o jeigu su treningais, tai reiškia iškart rajonskas ar dar koks ale brigados prisižiūrėjęs? kažkurioj temoj irgi rašė, kad jeigu rusiškos muzikos klausai irgi mužikas ir merse tokia netinka.
nebesuprantu, pagal ką čia toks nusistatymas.. :geda::geda: |
Viskas pagal mentalitetą, filmai ir muzika, taip pat ir apranga ir elgesys. Kai kurių labai besireiškiančių mėgstami filmai puikiai atspindi mentalitetą, net nenustebino, kad jie tokius mėgsta.
P.s. Pasakykit bent vieną gerą rusišką filmą kuris gavo oskarą, reikės pažiūrėt. Ar čia ne pagal panetkes tie apdovanojimai? Su muzika analogiškai |
Citata:
|
Citata:
|
Ką darot su salanciomis spynelemis? Tik minusas prasideda fokusai. Buvau isdziovines viską, nuriebalinau, pripurskiau kur pasiekiau specialiu tepalu, biski geriau bet šiandien bagažinė vėl neužsidaro...
|
Citata:
|
Citata:
Kokia auto? |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:19. |